Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

31 Юли 2015, 14:43

Е, как така ги броите, на мен някак неуважително спрямо тях ми излгежда, никога не съм броила сексуалните си партньори, нелепо е! :mrgreen:

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

24 Сеп 2015, 09:59

Bambaa написа:Е, как така ги броите, на мен някак неуважително спрямо тях ми излгежда, никога не съм броила сексуалните си партньори, нелепо е! :mrgreen:

Кое е нелепо? да не знаеш през колко си минала е странно, някак си нямаш ли '... спирачки. :roll:

24 Сеп 2015, 11:32

Мнгоо се промени вече всичко, и на жените им е все тая с колко са спали, не е като да искат да запазят максимално своята чест, както е било по време оно.

24 Сеп 2015, 12:39

Alex_mor написа:Мнгоо се промени вече всичко, и на жените им е все тая с колко са спали, не е като да искат да запазят максимално своята чест, както е било по време оно.

Разбира се, какво толкова има за пресмятане, важно е, че си изживяла прекрасните мигове с човека, който си желала и това е, относно честта, то тя се губи още след първия, ако трябва да бъдем толкова древни в разбиранията си!

24 Сеп 2015, 16:01

Абе така е, ама аз не го приемам много ок, ако бройката е незнайна, а като чуя не ги броя и ми излизат едни големи цифри в главата!

25 Сеп 2015, 13:14

Pipilota написа:Абе така е, ама аз не го приемам много ок, ако бройката е незнайна, а като чуя не ги броя и ми излизат едни големи цифри в главата!

Ммм и това от какво значение е, всъщност :?: и аз не смятам, че има нормална и ненормална бройка, при положение, че хората се обичат и пазят ;)

29 Сеп 2015, 14:52

Е ако си обичала 30 човека а си на 20.. :) не знам бе, дали е нормално? :roll:

29 Сеп 2015, 15:19

Alex_mor написа:Е ако си обичала 30 човека а си на 20.. :) не знам бе, дали е нормално? :roll:

Е, ти знаеш, че границите са важно нещо, дори и хубавото, когато е в повече, пак не е хубаво, но това не означава, че като си бил с един мъж и трябва до края на живота си да си нещастен, но да пазиш "честта", нали?!

29 Сеп 2015, 16:35

Нямам против да се опитва, но и аз не подкрепям многото партньори, моите са си приемливи, а и вече съм сгодена, надявам се, че или този ще ми е последния или ще имам още най-много 2-ма след това. :mrgreen:

30 Сеп 2015, 11:16

важното е любов да има, а и младите показват, че бройката вече не е това, което беше. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5