Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

Мнениеот dessiblond » 30 Сеп 2015, 11:54

Malina написа:Нямам против да се опитва, но и аз не подкрепям многото партньори, моите са си приемливи, а и вече съм сгодена, надявам се, че или този ще ми е последния или ще имам още най-много 2-ма след това. :mrgreen:

Хахаха, добре е, че си слагаш таван, но човек никога не знае, най-малко, когато става въпрос за сметките без кръчмар :mrgreen:
dessiblond

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

Мнениеот Gorica23 » 30 Сеп 2015, 17:25

Какво значение има бройката ако не си изневерявал, от друга страна не питам и не искам да ме питат! :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Сеп 2015, 21:07

Gorica23 написа:Какво значение има бройката ако не си изневерявал, от друга страна не питам и не искам да ме питат! :mrgreen:

Aaаа, ама много сте потайни! :) Защо никой не си казва, аз и напред казах - 2 броя! :) Смятам, че са малко! :mrgreen: Но да не са повече от 10 че вече ми се вижда сложно .. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 29 Окт 2015, 14:09

rabotnata pchela написа:
Gorica23 написа:Какво значение има бройката ако не си изневерявал, от друга страна не питам и не искам да ме питат! :mrgreen:

Aaаа, ама много сте потайни! :) Защо никой не си казва, аз и напред казах - 2 броя! :) Смятам, че са малко! :mrgreen: Но да не са повече от 10 че вече ми се вижда сложно .. :)

А ти къде си спала, че само до 2-ма си стигнала/:) Хората от 15 нагоре имат толкова партньори, колкото и годините им :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 29 Окт 2015, 15:53

Kaya написа:
rabotnata pchela написа:

А ти къде си спала, че само до 2-ма си стигнала/:) Хората от 15 нагоре имат толкова партньори, колкото и годините им :mrgreen:

Е, аз като съм стигнала десетата бройка... какво, трябва да се омъжвам вече ли?
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Окт 2015, 12:55

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Е, аз като съм стигнала десетата бройка... какво, трябва да се омъжвам вече ли?

Кога успя да ги навъртиш, до скоро беше без сефте, а вече няма и година по-късно си с 10 зад гърба си, не започваш добре да знаеш!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот magda » 30 Окт 2015, 13:32

Monika_Spasova написа:
MaLkA_sLaDoRaNa написа:Е, аз като съм стигнала десетата бройка... какво, трябва да се омъжвам вече ли?

Кога успя да ги навъртиш, до скоро беше без сефте, а вече няма и година по-късно си с 10 зад гърба си, не започваш добре да знаеш!

Абе младите бързо действат, много добре знаеш, апък то си е тяхна работа, стига да се пазят, какъв е проблемът?!
magda

Мнениеот penelopa » 26 Фев 2016, 16:40

Както и по други въпроси, и тук нещата са относителни. Кой както ги чувства нещата, защо пак да слагаме етикети. За някой да спи с най-различни партньори не е неговото нещо, за друг е важен момента и не изпуска случай. Какво ме интересува кой с колко е спал? :mrgreen:
penelopa

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси