Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
10 Юни 2015, 13:18
Бройката ми е завидна и лично на мен не ми дреме особено кой какво ще си помисли.
11 Юни 2015, 09:39
Хайде сега, за жените не е много нормално бройката да им е нещо от типа на 100 момчета, странно е!
21 Юли 2015, 15:32
silver933 написа:Хайде сега, за жените не е много нормално бройката да им е нещо от типа на 100 момчета, странно е!

Защо в крайна сметка нали е за удоволствие, в действителност ние не се разваляме, нито се притъркваме нещо че после да сме негодни!
28 Юли 2015, 14:26
На 23 съм и бройката се събира на пръстите на ръцете ми, смятам го за нормално и не мисля, че би нараснала кой знае колко докато намеря човека, с когото искам да създам семейство!
28 Юли 2015, 14:27
puhcheto написа:На 23 съм и бройката се събира на пръстите на ръцете ми, смятам го за нормално и не мисля, че би нараснала кой знае колко докато намеря човека, с когото искам да създам семейство!

Aз съм на 30, бройката ми се събира на двата пръста, смятам го за нормално. Не смятам за нормално бройките да се събират по всичките ми пръсти!
28 Юли 2015, 15:18
зависи от човека,някои жени са по-разкрепостени и приемат секса като удоволствие само, а други като обръзване. Нормално втория вид имат по-малко сексуални партньори. Моите са 5-ма
28 Юли 2015, 15:59
Абе и аз не го играя кой знае какъв плейбой, ама се случвало от време на време да криввам, та не съм ги броил
29 Юли 2015, 11:45
Хахаха нее, имах предвид, че обикновено не си лягам с момичета за една вечер, но е имало и такива случаи, които са били крайно инцидентни
31 Юли 2015, 11:42
Всъщност за какво е важна бройката, ако с всеки един ти е било готино и си получил нещо от него като отношение, няма никакво значение другото!