Добави отговор

Re: На млади или възрастни зъболекари да се доверя?

07 Сеп 2015, 22:47

Годините не са показател, а практиката. Потърси съвет от свои близки, така най-лесно ще намериш своя лекар.

Нашата зъболекарка обгрижва устната хигиена и здраве на семейството от вече 20 години. Жената има изключително лека ръка, внимателна е и макар и да е на възраст, работи безболезнено и времето на стола минава бързо и неусетно.

Явно има хора, които са родени, за да бъдат зъболекари и тези, на които просто им се е случило да станат такива ;)

08 Сеп 2015, 09:13

Аз имам една приятелка зъболекар, не знам професионално как се справя, от няколко години се занимава с това, но от малка искаше да бъде зъболекар, така че вярвам, че и се отдава. Ако ми се наложи ще ходя при нея, вярвам, че като ми е приятелка ще се чувствам по-добре. :mrgreen:

08 Сеп 2015, 10:57

Естествено, че мнението е по-важно от възрастта или външния вид. Единствено, по което не бих подбирала по това е ако имам някой познат зъболекар бих се доверила на него. :)

14 Сеп 2015, 14:42

Ккаво значение имат годините наистина, послушай съветите на познати :)

07 Яну 2016, 05:50

Аз мисля, че младите зъболекари или все още студенти по дентална медицина са много по-внимателни и се стараят повече. Ходила съм при студенти и да ви кажа в началото с недоверие, но след като видях колко време се отделя на една пломба..случвало се е и 1 час, а предишната ми зъболекарка ме претупваше за 5 минути, все я нямаше и накрая спрях да ходя при нея. Намерих си друга, която е на средна възраст и ми се струва добра, но пък не взима евтино и не винаги имам възможност да ходя като ми се наложи. Недостатък на по-младите е, че работят по-бавно и съответно болката е по-продължителна. Мен поне винаги много ме боли и зъбите ми са доста развалени за младата ми възраст за съжаление и имам доста опит с това.

07 Яну 2016, 16:30

Няма лошо да се ходи при млади, но опита им е малък и както казахте и много боли при тях отнема много време, но пък стават добри специалисти така и използват нови технологии и техники, нещо което малко стари такива се възползват да научат нещо ново.

07 Яну 2016, 16:59

rose_92 написа:Аз мисля, че младите зъболекари или все още студенти по дентална медицина са много по-внимателни и се стараят повече. Ходила съм при студенти и да ви кажа в началото с недоверие, но след като видях колко време се отделя на една пломба..случвало се е и 1 час, а предишната ми зъболекарка ме претупваше за 5 минути, все я нямаше и накрая спрях да ходя при нея. Намерих си друга, която е на средна възраст и ми се струва добра, но пък не взима евтино и не винаги имам възможност да ходя като ми се наложи. Недостатък на по-младите е, че работят по-бавно и съответно болката е по-продължителна. Мен поне винаги много ме боли и зъбите ми са доста развалени за младата ми възраст за съжаление и имам доста опит с това.

Ох,д оста си е 1 час, ама като цяло аз за зъболекари сякаш бих се доверила на по-млад, ама на лекар за някаква болест предпочитам по-възрастен, или поне в зряла възраст.

08 Яну 2016, 12:01

Ако е някоя красива млада зъболекарка бих изтърпял болката и по-дълго време да е. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

08 Яну 2016, 17:19

silver933 написа:Ако е някоя красива млада зъболекарка бих изтърпял болката и по-дълго време да е. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Стига да не се налага да ходиш по 10 пъти. ПО-добре да си мерите болките извън кабинета. Иначе и аз съм ЗА Младите зъболекари!

08 Яну 2016, 23:16

silver933 написа:Ако е някоя красива млада зъболекарка бих изтърпял болката и по-дълго време да е. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тогава можеш да си потърсиш такава сред студентките във ФДМ до ВМА. :grin: :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4