На млади или възрастни зъболекари да се доверя?

Re: На млади или възрастни зъболекари да се доверя?

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Мар 2016, 12:08

Определено мисля, че младите лекари и зъболекари са по-заинтересовани, с по-голямо желание за работа, което определено помага да се предразположи пациента, а и са с по-мило държание. Старите лекари обикновено плашат. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот pavleta » 07 Мар 2016, 09:49

От една страна младите специалисти ходят на повече квалификации и са по-запознати с новостите, знаят английски и четат чужда литература, използват по-съвременни материали. Старите не съм сигурна, че го правят това или поне не в същата степен. Бих се доверила на такъв.
pavleta

Мнениеот qwerryyy » 08 Мар 2016, 17:20

Трябва да се дава шанс на младите специалисти, така че аз съм твърдо ЗА младите зъболекари!:)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот analizatorka » 10 Мар 2016, 17:17

Не желая да се обучават на мен, макар че все на някой трябва да се учат :mrgreen: . Както е тези, които учат за лекари - кой знае колко уморяват, докато стане читав доктор :mrgreen:
analizatorka

Мнениеот Snejna » 12 Мар 2016, 11:14

analizatorka написа:Не желая да се обучават на мен, макар че все на някой трябва да се учат :mrgreen: . Както е тези, които учат за лекари - кой знае колко уморяват, докато стане читав доктор :mrgreen:

Ами тесногръдие е твоето. Аз ходя на зъболекар при човек, който е по-малък от мен и съм изключително доволна. Младо момче, наясно е с новостите на леченията, интересува се. Вярно, че работи по-бавно и по-внимателно, но в никакъв случай не мога да кажа, че се справя зле или нещо подобно! Бих се доверила и на такъв лекар, вместо на някой възрастен, доказал се в професията си, нагъл и незаинтересован, отегчен от пациентите си.
Аватар
Snejna

Мнениеот zagrijena » 18 Мар 2016, 16:38

Аз ходя при семейство зъболекари :grin: . Майка и дъщеря, мога при всяка една от тях. Със сигурност дъщерята е добре обучена.
zagrijena

Мнениеот Rali_hr » 18 Мар 2016, 18:04

zagrijena написа:Аз ходя при семейство зъболекари :grin: . Майка и дъщеря, мога при всяка една от тях. Със сигурност дъщерята е добре обучена.

Ето това е сериозен семеен бизнес. :) Но е добре да се учат и младите, в много случаи не им се доверяваме, само заради годините.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 21 Мар 2016, 14:50

Rali_hr написа:
zagrijena написа:Аз ходя при семейство зъболекари :grin: . Майка и дъщеря, мога при всяка една от тях. Със сигурност дъщерята е добре обучена.

Ето това е сериозен семеен бизнес. :) Но е добре да се учат и младите, в много случаи не им се доверяваме, само заради годините.

При такава ситуация и аз бих се подложила на млад зъболекар :grin: .Така взаимно опитът със дързостта на младостта мзаимно се допълват.
klara

Мнениеот Krum » 21 Мар 2016, 15:39

Ти гледай като стане конкуренция между майката и чадото ѝ, няма да знаеш къде да отидеш по-напред за да не се разсърди другия :lol:
Аватар
Krum

Предишна

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания