Добре направен маникюр - до колко време издържа?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Добре направен маникюр - до колко време издържа?

Мнениеот Kaya » 30 Дек 2014, 11:22

Това също било истинска философия, не съм очаквала, че подобни неща ще са от значение. Аз не ги харесвам нарисувание лакове, много са ми кичозни, а и после 1 месец с един лак, а ако си облечен неподходящо. Или пък с дънки и тениска, а на ноктите ти маникюр като за гала вечеря :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Slavena » 30 Дек 2014, 12:51

Kaya написа:Това също било истинска философия, не съм очаквала, че подобни неща ще са от значение. Аз не ги харесвам нарисувание лакове, много са ми кичозни, а и после 1 месец с един лак, а ако си облечен неподходящо. Или пък с дънки и тениска, а на ноктите ти маникюр като за гала вечеря :lol:

Затова можеш да си направиш ежедневен маникюр, аз пък си лепя изкуствени нокти :)
Slavena

Мнениеот Malina » 06 Яну 2015, 17:05

Много зависи колко качествено е направен, скоро видях един гел лак който беше ужасен и много напластен.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Slavena » 05 Май 2015, 13:12

сега ходих на маникюристка и ми направи много хубав маникюр с такъв гел лак, надявам се да издържи по-дълго време :)
Slavena

Мнениеот Anka » 05 Май 2015, 16:49

Да, професионалния маникюр е много красив и много удобен, не се занимаваш с мазане и съхнене през ден! :)
Аватар
Anka

Мнениеот Kaya » 07 Май 2015, 10:40

Slavena написа:
Kaya написа:Това също било истинска философия, не съм очаквала, че подобни неща ще са от значение. Аз не ги харесвам нарисувание лакове, много са ми кичозни, а и после 1 месец с един лак, а ако си облечен неподходящо. Или пък с дънки и тениска, а на ноктите ти маникюр като за гала вечеря :lol:

Затова можеш да си направиш ежедневен маникюр, аз пък си лепя изкуствени нокти :)

И по това не сипадам, предпочитам обикновения лак, който да ми е в тон с дрехите. Странно ми е като видя жена с анцуг и суитчер, а на ноктите ѝ цветя и перли, е хайде!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Elica » 07 Май 2015, 17:54

Kaya написа:И по това не сипадам, предпочитам обикновения лак, който да ми е в тон с дрехите. Странно ми е като видя жена с анцуг и суитчер, а на ноктите ѝ цветя и перли, е хайде!

хахаха това е интересно предложение, не се бях замисляла, че в много от случаите жените изглеждат така, което вярно си е странно, особено за навън :(
Аватар
Elica

Мнениеот Neven498 » 12 Май 2015, 10:31

В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.
Аватар
Neven498

Мнениеот Bambaa » 12 Май 2015, 11:22

Neven498 написа:В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.

Това си е добра опция, а съм чувала, че някои направо си ги лакират с какъв да е лак отгоре като им писне този цвят и преди да са израстнали достатъчно ноктите :idea: :? а как го махаш няма ли някаква по-специална техника :roll:
Аватар
Bambaa

Мнениеот S_Milenska » 14 Май 2015, 11:25

Neven498 написа:В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.
Точно такива в момента са много модерни, тип френски маникюр, за да не си личи израстването на нокътя и винаги стоят добре, много ги харесвам. За това говоря:
nails.jpg
nails.jpg (41.23 KiB) Прегледано 453 пъти
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим