Kaya написа:Това също било истинска философия, не съм очаквала, че подобни неща ще са от значение. Аз не ги харесвам нарисувание лакове, много са ми кичозни, а и после 1 месец с един лак, а ако си облечен неподходящо. Или пък с дънки и тениска, а на ноктите ти маникюр като за гала вечеря
Slavena написа:Kaya написа:Това също било истинска философия, не съм очаквала, че подобни неща ще са от значение. Аз не ги харесвам нарисувание лакове, много са ми кичозни, а и после 1 месец с един лак, а ако си облечен неподходящо. Или пък с дънки и тениска, а на ноктите ти маникюр като за гала вечеря
Затова можеш да си направиш ежедневен маникюр, аз пък си лепя изкуствени нокти
Kaya написа:И по това не сипадам, предпочитам обикновения лак, който да ми е в тон с дрехите. Странно ми е като видя жена с анцуг и суитчер, а на ноктите ѝ цветя и перли, е хайде!
Neven498 написа:В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.
Точно такива в момента са много модерни, тип френски маникюр, за да не си личи израстването на нокътя и винаги стоят добре, много ги харесвам. За това говоря:Neven498 написа:В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта