Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Добре направен маникюр - до колко време издържа?

14 Май 2015, 12:13

Bambaa написа:
Neven498 написа:В началото, когато гел лаковете излязоха, си направих маникюр и издържа почти три седмици. Проблемът беше, че ноктите не спират да растат, а маникюрът е нещо, което рядко ми е приоритет. Аз лично си позволявам чат-пат да ходя на маникюр, но си правя обикновени ноктите - едноцветни, неутрални. Като ми писнат, да мога да си ги изчистя сама.

Това си е добра опция, а съм чувала, че някои направо си ги лакират с какъв да е лак отгоре като им писне този цвят и преди да са израстнали достатъчно ноктите :idea: :? а как го махаш няма ли някаква по-специална техника :roll:

Тогава ме направиха с гел лак, беше червен и се личеше израстването. Махнаха го в салона. Сега си слагам обикновени лакове. Хубави са тези на INGLOT, защото са дишащи. Взех си и два на Essie, горе-долу на еднакви цени са. Приятно изненадана съм и от лакчетата на касите на H&M. Издържа една седмица, като му добавих топ лак. ;)

14 Май 2015, 13:04

Не съм виждала да има лакове в H&M, aз си вземам сега напоследък от тези на голдън роуз с дебелите четки, издържа ми седмицата без проблем.

15 Май 2015, 14:18

Kremiliya написа:Не съм виждала да има лакове в H&M, aз си вземам сега напоследък от тези на голдън роуз с дебелите четки, издържа ми седмицата без проблем.

Имат, откакто си пуснаха линията с козметика. Този, който си купих, се продаваше на касата.

15 Май 2015, 14:25

Neven498 написа:
Kremiliya написа:Не съм виждала да има лакове в H&M, aз си вземам сега напоследък от тези на голдън роуз с дебелите четки, издържа ми седмицата без проблем.

Имат, откакто си пуснаха линията с козметика. Този, който си купих, се продаваше на касата.

Какво ви е мнението като цяло за козметиката на H&M или само лакове сте използвали? :roll:

19 Май 2015, 17:10

PasDeDeux написа:
Neven498 написа:

Какво ви е мнението като цяло за козметиката на H&M или само лакове сте използвали? :roll:

До момента само лак. Добре са ги пипнали като визия. Може би ще пробвам още някой лак, пък после ще се престраша за друго. :)

20 Май 2015, 09:16

Ще си взема и аз нещо на Hm но не съм забелязала, може би защото никога не съм влизала в частта с дамските дрехи, а винаги съм при детското. :lol:

20 Май 2015, 12:26

Хм, задължително ще проверя! А сега си харесах един маникюр и може да си го направя за лятото, много свеж:
dooffy_bonshop_nehty_nails_amazing_009_summer_012.jpg
dooffy_bonshop_nehty_nails_amazing_009_summer_012.jpg (27.77 KiB) Прегледано 420 пъти

02 Юли 2015, 13:13

Да, много е хубав. Аз си харесах този и дори си запазих час за довечера, дано да успеят да го направят добре.
aaaa.jpg
aaaa.jpg (25.8 KiB) Прегледано 403 пъти

02 Юли 2015, 14:38

Slavena написа:Да, много е хубав. Аз си харесах този и дори си запазих час за довечера, дано да успеят да го направят добре.
aaaa.jpg

Не се обиждай, ама и аз това ще успея да ти го направя добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

03 Юли 2015, 17:07

Мда, доста грозен избор ... :) Ама всеки с вкуса си :)))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6