Колко ви костваше сватбата?

Re: Колко ви костваше сватбата?

Мнениеот Burborino » 01 Дек 2014, 15:02

Lollipop написа:Страшен разход е тази сватба, но младите гледат от тази страна - инвестирам толкова, а после гостите ще си го върнат :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз не съм се женила, а и не бих сякаш, или по-скоро бих дигнала купон с приятели пред това да имам рокли, пръстени, украси и глупости в ресторант! :roll:

Мои приятели тъкмо това направиха на сватбата си. На нас много ни допадна и ни се прииска да е нещо подобно. Първо, че и двамата не си падаме по това да се канят роднини до десето коляно само на седянка за клюкичка и лапане на безплатна храна и второ излиза доста по-евтино.

Те след подписването ни поканиха в тях, бяха направили хапки, сладки, мезенца и такива неща. Тиха музика като фон. Бяхме около 20тина човека гостите. И това е :)
На мен лично много ми хареса... и като гост се чувствах някак по-своободна.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Andrey » 11 Дек 2014, 15:17

Младите после защо не се женят - това е кредит сякаш за цялото семейство. Ако родителите трябва да платят сватбата, то това би им коствало поне 10 000, което е някаква зверски висока сума. :shock:
Аватар
Andrey

Мнениеот S_Milenska » 13 Дек 2014, 11:53

над 6-7 000 ми излезе сватбата, от роднините после събрахме по-малко :lol: :lol: :lol:
Аватар
S_Milenska

Предишна

Назад към Приказки по женски