14 Юли 2014, 15:13
14 Юли 2014, 15:22
14 Юли 2014, 16:44
15 Юли 2014, 10:33
15 Юли 2014, 11:09
dejavu написа:Ееееееееее не, скоро покрай мен никой не се е женил, ама по разбираеми причини е явно![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да си представя, че ще дам толкова много пари само за няколко часа, наистина ми се вижда прекалено. Не искам да обиждам никой, но не мога да го проумея
15 Юли 2014, 12:13
15 Юли 2014, 12:57
Ginger написа:Това с роднините, наистина става страшноособено майки и бащи като решат, че едва ли не те трябва да организират сватбата и да става на тяхната
а това, че е веднъж в живота си е относително
15 Юли 2014, 14:02
xrisy_vd написа:Ginger написа:Това с роднините, наистина става страшноособено майки и бащи като решат, че едва ли не те трябва да организират сватбата и да става на тяхната
Да, относително е, но за себе си желая да е веднъж в животаТе като се съберат свекърва и тъща на едно място става страшно, на сватбата ни майка ми реши, че трябва да ме откупуват, а бях предупредила да няма циркове, накараха кумата ни бременна в 3-ти месец да играе ръченица, свекъра каза на фотографа, че няма да му плати, защото отишъл да се изпикае, а диджея питаше за пениса на мъжа ми, братовчеда на мъжа ми се напи и започна да забива вилици и ножове в масата.
А понеже темата е за разходите за сватбата любимия ми такъв е така наречения оувъртайм, след 12 часа заведението имаше тарифа на час, естествено как да кажеш на гостите си, че трябва да си ходят...
15 Юли 2014, 17:18
julianne написа:xrisy_vd написа:Ginger написа:Това с роднините, наистина става страшноособено майки и бащи като решат, че едва ли не те трябва да организират сватбата и да става на тяхната
Да, относително е, но за себе си желая да е веднъж в животаТе като се съберат свекърва и тъща на едно място става страшно, на сватбата ни майка ми реши, че трябва да ме откупуват, а бях предупредила да няма циркове, накараха кумата ни бременна в 3-ти месец да играе ръченица, свекъра каза на фотографа, че няма да му плати, защото отишъл да се изпикае, а диджея питаше за пениса на мъжа ми, братовчеда на мъжа ми се напи и започна да забива вилици и ножове в масата.
А понеже темата е за разходите за сватбата любимия ми такъв е така наречения оувъртайм, след 12 часа заведението имаше тарифа на час, естествено как да кажеш на гостите си, че трябва да си ходят...
Миличката, какви неща са те сполетели![]()
![]()
![]()
![]()
извинявай, ама то, хем ми е мъчно, хем е много смешно, а твоите разходи, по мое мнение, са съвсем приемливи, а до колкото знам за съжаление повечето заведение имат такава тарифа за след 12 часа.
Аз нямам брак и не мога да споделя, но ще се радвам скоро и аз да се похваля с предложение, но сватбата ще е след раждането на детето...
01 Дек 2014, 10:53