Lollipop написа:Те повечето митове май са свързани най-вече с маструбирането, а не толкова с истинския акт.но съм сигурна, че е имало и митове за секса между мъже. ;0
mix_twix написа:От типа, че ако правиш секс сам със себе си ще умреш, гориш в ада и подобни
Jully написа:puhcheto написа:Monika_Spasova написа:Всички методи за предпазване от бременност от типа на луната ще е такава, или той щял да успее да спре акта са абсурдни!
Той и да го спре не е много сигурно какво ще направил и дали това ще се е оказало навреме
От спиране на акта доста бебета са се родили, най-малктоо естествената смазка на пеника има сперматозоиди, така че ако е писано на този принцип ще стане.
pravilno написа:Чувала съм, че ако мъжът има големи ръце, значи и достойнството му е голямо.
Pipilota написа:pravilno написа:Чувала съм, че ако мъжът има големи ръце, значи и достойнството му е голямо.
Надали е вярно, защо пък да няма едно поверие за големите стъпала на жените и размера на сутиена й, нищо вярно и нищо общо.
pavleta написа:Pipilota написа:pravilno написа:Чувала съм, че ако мъжът има големи ръце, значи и достойнството му е голямо.
Надали е вярно, защо пък да няма едно поверие за големите стъпала на жените и размера на сутиена й, нищо вярно и нищо общо.
Жените по не им е важно да си мерят работите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта