Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
23 Фев 2015, 18:23
И аз бих заложила само и единствено на хапчета, в никакъв случай на хапване, а ако спазмите са ми чак толкова нетърпими? не не не

) хапчето и това е
23 Фев 2015, 18:31
Хапвай пов-ечесто бадеми, нахут, леща боб, зеле, маруля, но това трябва да е постоянно хапване.
24 Фев 2015, 14:34
Абе, хора, по аптеките се продава магнезиев гел и магнезиево олио. Те са перфектни продукти за попълване на магнезиевия дефицит, който в наши дни е тотален. Хем се избягват страничните ефекти на таблетките, хем няма как да се предозира, хем през кожата се усвоява чудесно (ако е здрава). Маже се корема, под мишниците, стъпалата. Хубаво е да се маже всеки ден. От храната не е много сигурно колко и какво точно ще си набавиш. Ползвайте ги! Гелът е за предпочитане, по-добре се нанася, по-концентриран е. Може с него да се мажат болезнени стави, схващания.
24 Фев 2015, 15:09
Да, с добавки и мазила защо ли пък да не става, но като цяло и храненето не е лошо да се промени, защото ще е много по-полезно за целия организъм в дългосрочен план
24 Фев 2015, 16:29
Освен ядките, то и нахута съдържа доста магнезий в себе си, ами май като цяло всички здравословни храни, които се препоръчват за всичко, влизат и в търсенето на магнезий.
26 Фев 2015, 11:09
В авокадото има много магнезий, в шоколада, бананите

Има начин, но ако липсва твърде много магнезий пак не е добре, без добавки няма да стане номера.
26 Фев 2015, 12:21
Магнезий има и доста в рибата, така че може и рибни продукти да си хапваш, особено по-качествени риби.

)
26 Фев 2015, 12:42
Kaya написа:Магнезий има и доста в рибата, така че може и рибни продукти да си хапваш, особено по-качествени риби.

)
Все вкусни опции, особено пък риба с авокадо колко обичам, мегнезийна бомба.
26 Фев 2015, 14:56
магнезия е много важен, освен че ни предпазва от схващания хаха

той помага и при раздразнителност и умора, затова е хубаво да си хапваме храни богати на магнезий
03 Мар 2015, 09:30
Аз съм малко скептично настроена, когато ни липсва осезаемо магнезий, или друго вещество, да си ги набавяме чрез храната, да не кажа, че е почти невъзможно. По-лесно и по-сигурно е да си вземам въпросната добавка от аптеката, а после да се стараем да поддържаме нива с правилна храна.