03 Фев 2017, 14:55
Според мен депресията, ежедневието, скуката и изобщо като цяло, когато се чувстваш зле, човек става по-муден и му се спи повече. Ако се подобри ежедневието това ще даде повече мотивация и желание за събуждане, ако щете му кажете.
17 Мар 2017, 13:08
Lili_pili написа:Аз спя по много, поне по 10 часа на денонощие, все пак ако искам да имам красива кожа трябва да спя повече ;)
А така, моето момиче, а за други неща остава ли ти време?
аз сега се насилвам от половин година да спя по 7 часа на нощ и все ми мсе вижда недостатъчно, докато се прибера, докато реша да сипочина, да си видя който искам и от станало 11ч и трябва да лягам, че да ставам в 6.
17 Мар 2017, 16:46
Зависи от натоварването през седмицата, аз не работя и 6 часа са ми предостатъчни, наспивам се и имам енергия, цял ден съм у нас и не правя кой знае какво. Но ако работата е натоварена поне 8 часа трябват за възстановяване на тялото.
17 Мар 2017, 17:11
8 часа шпрез седмицата не ми мърдат, иначе са ми малко, а през уикенда си поспивам по 10 :)))
18 Мар 2017, 09:34
В момента спя по много малко, дали успявам да спя и 5 часа на денонощие, детето все още се буди, а ако не е това, не мога да спя заради киселини.
18 Мар 2017, 10:20
krasi_more написа:В момента спя по много малко, дали успявам да спя и 5 часа на денонощие, детето все още се буди, а ако не е това, не мога да спя заради киселини.

Оф, милата и с това бебе на път , не те виждам просто :и мъжа като замине.... стягай куфарите от сега да отиваш при вашите и им зачислявай хлапето.
31 Мар 2017, 14:12
Скоро разбрха, че чай от иглика помага срещу умора и безсъние, но се прави от много малко количество билка, защото може да се приспите почти безвъзвратно, от прясна билка се слагало едно листо, от сушена може би м ного по-малко!
03 Апр 2017, 14:00
За мен е важно лампата да е изгасена и да е тихо, друго не ми трябва, не държа дори на удобно легло, на дебели пухени завивки, но ако ми свети лампа не мога да заспя.
03 Апр 2017, 16:18
Аз имам проблеми със съня и пич чай от иглика.
10 Апр 2017, 16:14
krasi_more написа:Аз имам проблеми със съня и пич чай от иглика.
Не знаех, че чая от иглика има способността ад приспива, а по колко се прави?