Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
05 Юни 2015, 11:00
Нормално, човек като живее сам да се храни пред телевизора, или докато гледа филм. Не си представям нещо по-потискащо от това да седна да ям и покрай мен да е пълна тишина.
05 Юни 2015, 11:51
Най-хубаво е ако вечерите се превърнат в сплотяващи изживявания, всеки да сподели как му е минал деня, какви са радостите му и притесненията
05 Юни 2015, 11:52
Alexandrina написа:Най-хубаво е ако вечерите се превърнат в сплотяващи изживявания, всеки да сподели как му е минал деня, какви са радостите му и притесненията

Аз пък не мисля, че по време на хранене е нормалното време, в което да се споделят притесненията и проблемите, особено ако сте семейство!
05 Юни 2015, 14:17
колкото по-весело и по-умно толкова по-добре, говорим, смеем се, най ми е готино, като дойдат на гости сестра ми и племенниците и става абсолютна лудница, тичат викат, голяма емоция, иначе е смотано да ядеш сам на абсолютна тишина.
05 Юни 2015, 15:21
Точно,колкото по-весело, толкова по-весело.
08 Юни 2015, 12:33
У нас по-бива, но особено на работа няма как да ми е спокойно, много често ям пред компютъра.
08 Юни 2015, 15:11
rabotnata pchela написа:Точно,колкото по-весело, толкова по-весело.

А, не е хубаво така!

Трябва да е тихичко и спокойно!
29 Юни 2015, 11:47
Kremiliya написа:rabotnata pchela написа:Точно,колкото по-весело, толкова по-весело.

А, не е хубаво така!

Трябва да е тихичко и спокойно!

Е, не е така, добре е докато се храните поне да е тихо от към шумове на телевизори и подобни.
15 Мар 2016, 17:49
Не мога да ям с часове, бързо хапвам и съм готова. Знам, че не е добре, а иначе обичам да си хапвам. За 15 минути и съм готова, дори и да не бързам за някъде.
18 Мар 2016, 16:54
pavleta написа:Не мога да ям с часове, бързо хапвам и съм готова. Знам, че не е добре, а иначе обичам да си хапвам. За 15 минути и съм готова, дори и да не бързам за някъде.
15 минути са много дори, ти ако на това му казваш бързо хранене, хората ядат за 5-6 минути и приключват.