Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
18 Мар 2015, 12:45
Lollipop написа:Malina написа:Слагам си в картофените кюфтета малко джинджифил и дори орехи, понякога слагам и малко шунка!

Вие тук половината с еднакви рецепти се разхождате, явно са много вкусни тези орехови картофени кюфтета!

Защото знаем как да си ги приготвим, затова

Ами просто вътре в самата смес слагам шунката нарязана на ситно и смлени орехи, но много малко, все пак няма да готвим баклава.
18 Мар 2015, 13:57
МНого обичам картофени кюфтета, а дали има начин да им се сложи лук, сещате ли се, ако сте си купували готови картофени кюфтета, са едни с лук сякаш и стоят на зрънца, как ли стават такива?
19 Мар 2015, 17:32
Не знам дали биха станали с някакво месо вътре?
20 Мар 2015, 10:41
Отдавна не съм правила картофени кюфтета, а има ли начин да се правят без да се пържат?
20 Мар 2015, 11:34
Pipilota написа:Отдавна не съм правила картофени кюфтета, а има ли начин да се правят без да се пържат?
Да, аз никога не ги пържа, пека ги в/у хартия за печене, понякога само кюфтетатат, друг път ги мажа с яйце и поръсвам с галета ;0)
20 Мар 2015, 13:55
Знаете ли онези кюфтета, които се правят в/у сварено яйце. Така правя и с картофите и се получава много добре.
20 Мар 2015, 15:53
Тъкмо днес обядвах картофени кюфтета. Не знам какво им бяха сложили обаче бяха много вкусни. Шунка имаха със сигурност и някакви подправки, които си зеленееха

но друго не успях да разпозная.
20 Мар 2015, 16:23
Alexandrina написа:Тъкмо днес обядвах картофени кюфтета. Не знам какво им бяха сложили обаче бяха много вкусни. Шунка имаха със сигурност и някакви подправки, които си зеленееха

но друго не успях да разпозная.
Сигурно имат зелен лук, на мен картофени кюфтета с лук най-много ми харесват
20 Мар 2015, 17:37
Жена ми прави супер картофени кюфтета, облича ги в бекон, да ви кажа - супер стават!
17 Апр 2015, 12:28
Много ги обичам със ситно нарязан лук, магданоз и картофите не ги смилам папълно, а оставям и от тях парченца. Панирам с хрупкава коричка.