
Lisica написа:Много ги харесвам с кашкавал вътре, но доста богато количество - да си има!
Локумът написа:Харесвам картофени кюфтета, пълнени с месо някакво това е моята любима класика, а ако са панирани в царевично брашно още по-добре защото стават и по-хрупкави.
Локумът написа:Умярхме от глад направо, сега мисля и аз да си направя едни такива кюфтета, последно видях едни с картоф и булгур, пълнени с кайма много добре ми се сториха.
Jully написа:Аз напоследък започнах да панирам картофените кюфтета и най-често ги правя с хрупаква коричка от много галета и царевичен грис.
Mon_ton написа:Предпочитам да ги пека, отколкото да ги правя пържени, вярно всичко пържено е по-вкусно, но стават доста мазни и губят полезните си свойства. ;)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта