Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
17 Апр 2015, 12:58
Много ги харесвам с кашкавал вътре, но доста богато количество - да си има!
29 Май 2015, 11:54
Lisica написа:Много ги харесвам с кашкавал вътре, но доста богато количество - да си има!

Оф, да вкусни са, довечера еще си направя, и с лук дори още по-добре
01 Юни 2015, 16:26
Харесвам картофени кюфтета, пълнени с месо някакво това е моята любима класика, а ако са панирани в царевично брашно още по-добре защото стават и по-хрупкави.
02 Юни 2015, 15:58
Локумът написа:Харесвам картофени кюфтета, пълнени с месо някакво това е моята любима класика, а ако са панирани в царевично брашно още по-добре защото стават и по-хрупкави.

а тъ й и тва звучи много добре, картофените кюфтета са голяма работа
02 Юни 2015, 16:15
Умярхме от глад направо, сега мисля и аз да си направя едни такива кюфтета, последно видях едни с картоф и булгур, пълнени с кайма много добре ми се сториха.
03 Юни 2015, 08:40
Локумът написа:Умярхме от глад направо, сега мисля и аз да си направя едни такива кюфтета, последно видях едни с картоф и булгур, пълнени с кайма много добре ми се сториха.
Ухуу, и аз май го гледах по 24 китчъна с Масут ли какъв е там .

И аз мисля да ги пробвам, но като свърши диетата след 3 месеца.
03 Юни 2015, 11:19
Аз напоследък започнах да панирам картофените кюфтета и най-често ги правя с хрупаква коричка от много галета и царевичен грис.
03 Юни 2015, 18:23
Jully написа:Аз напоследък започнах да панирам картофените кюфтета и най-често ги правя с хрупаква коричка от много галета и царевичен грис.

Много добре звучи, аз не съм свикнала да правя такива панировки, а сег амай и тиквичкие правят така.
16 Юни 2015, 10:15
Предпочитам да ги пека, отколкото да ги правя пържени, вярно всичко пържено е по-вкусно, но стават доста мазни и губят полезните си свойства.
11 Ное 2015, 13:01
Mon_ton написа:Предпочитам да ги пека, отколкото да ги правя пържени, вярно всичко пържено е по-вкусно, но стават доста мазни и губят полезните си свойства. ;)
Те като цяло не са бъкани с полезни свойства, така че спокойно си ги пържи и си ги яж. Хубавото е, че са достатъчно пипкави да се правят много, много рядко.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.