Картофените кюфтета – в различни варианти, какъв е вашият?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Картофените кюфтета – в различни варианти, какъв е вашият?

Мнениеот Bambaa » 11 Ное 2015, 15:37

И аз много ги харесвам със сиренце и кашкавал, но сиренцето да е в самата "кайма", докато кашкавалът отвътре и да се направят такива кръглички... като се изпържат стават един път - чудни!
Аватар
Bambaa

Мнениеот dacka85 » 12 Ное 2015, 01:03

Аз само веднъж си правих.. Пълна трагедия. Направо психотрилър!! Цялата кухня в яйца и галета и накрая мазни и безформени. Явно някъде сбърках в рецептата , но пак ще пробвам някой ден.
dacka85

Мнениеот mix_twix » 12 Ное 2015, 10:39

dacka85 написа:Аз само веднъж си правих.. Пълна трагедия. Направо психотрилър!! Цялата кухня в яйца и галета и накрая мазни и безформени. Явно някъде сбърках в рецептата , но пак ще пробвам някой ден.

Е как, аз си правя много често, макар че е пипкаво, но много ги обичам. :)) Пробвай със сигурност ще се получат. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот nadqta » 12 Ное 2015, 11:43

dacka85 написа:Аз само веднъж си правих.. Пълна трагедия. Направо психотрилър!! Цялата кухня в яйца и галета и накрая мазни и безформени. Явно някъде сбърках в рецептата , но пак ще пробвам някой ден.

Хареса ми сравнението с психотрилъра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Обикновено при мен е така, независимо какво готвя, така че...
nadqta

Мнениеот Lollipop » 12 Ное 2015, 12:19

Картофените кюфтета са много лесни, чак се учудвам, че не ви се е получило. :roll: моите стават много яки, ако искаш ще ти кажа как ги правя. ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот dacka85 » 13 Ное 2015, 01:54

Lollipop написа:Картофените кюфтета са много лесни, чак се учудвам, че не ви се е получило. :roll: моите стават много яки, ако искаш ще ти кажа как ги правя. ;)

Давай и твоята рецепта и някой ден да се захващам!!!! :smile:
dacka85

Мнениеот Pipilota » 13 Ное 2015, 10:14

И аз ги правя вкусни. :oops:
Слагам картофи, според това, колкото искам горе долу на око. :) След това намачквам картофите докато са топли, овкусявам ги със сол, пипер, чубрица, даже някой път им слагам шунка, орехи или друго. :) 1 яйце, най-много 2 ако вече са много,много много. ;) Оставям ги в хладилника поне за час до пълното им изстудяване. ;) След това ги пържа като само ги панирам с яйце и галета и в тигана.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот LaCoquine » 13 Ное 2015, 11:56

dacka85 написа:
Lollipop написа:Картофените кюфтета са много лесни, чак се учудвам, че не ви се е получило. :roll: моите стават много яки, ако искаш ще ти кажа как ги правя. ;)

Давай и твоята рецепта и някой ден да се захващам!!!! :smile:

То май всичко се свежда до подготовката на картофите, но и на мен ми е интересна твоята рецепта... :wink:
LaCoquine

Мнениеот Snejna » 13 Ное 2015, 15:30

На мен винаги ми се пръскаха, докато и аз като Пипилота не започнах да ги слагам в хладилника. :duel:
Аватар
Snejna

Мнениеот franky » 13 Ное 2015, 16:43

Lollipop написа:
Malina написа:Слагам си в картофените кюфтета малко джинджифил и дори орехи, понякога слагам и малко шунка! :mrgreen:

Вие тук половината с еднакви рецепти се разхождате, явно са много вкусни тези орехови картофени кюфтета! :mrgreen:

Ами от картофи какви други рецепти могат да се получат за кюфтета, орехии... не обичам, още по-малко в готвено ядене, така че няма как да бъда обективна :idea:
franky

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети