Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Кога ставите имат нужда от пречистване?

04 Авг 2014, 11:26

Често виждам рецепти за пречистване на ставите, обаче не разбирам кога ставите имат нужда от пречистване :roll: не си спомням да съм имала кой знае какви болки, от време на време се чувствам скована, но бързо влизам отново в моята си форма.

Последната рецепта, която прочетох беше със забележка, по време на прочистването да се спре консумацията на месо и млечни продукти, за да има по-добър ефект :shock: изненадах се, че ставите се "замърсяват" от млечните продукти, но явно е факт :?
Според вас, добре ли е прочистването на ставите да се прави профилактично 2 пъти в годината, например илиии... в какви случаи?

Re: Кога ставите имат нужда от пречистване?

04 Авг 2014, 11:30

и аз бях като тебе, чувствах скованост, освен заради това, че по цял ден съм седнал на работното си място, ама реших да пробвам и се чувствам доста по-добре. От глупост само веднъж съм го правил и май се налага да повтарям курса!

25 Ное 2014, 15:24

А как изобщо се пречистват ставите?! :shock:

26 Ное 2014, 16:33

Стави се прочистват със спазването на определен режим на хранене, ограничаване на някои храни и с някои билки, но трябва да се внимава, тъй като хората със слаби стомаси стават все повече!!!

09 Дек 2014, 12:32

Коцева написа:Често виждам рецепти за пречистване на ставите, обаче не разбирам кога ставите имат нужда от пречистване :roll: не си спомням да съм имала кой знае какви болки, от време на време се чувствам скована, но бързо влизам отново в моята си форма.

Последната рецепта, която прочетох беше със забележка, по време на прочистването да се спре консумацията на месо и млечни продукти, за да има по-добър ефект :shock: изненадах се, че ставите се "замърсяват" от млечните продукти, но явно е факт :?
Според вас, добре ли е прочистването на ставите да се прави профилактично 2 пъти в годината, например илиии... в какви случаи?

И колко време продължава това прочистване? Ден, месец? :) :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: