galya.33 написа:Обикновеното био кокосово масло е перфектно!![]()
![]()
Премахва като нормален така и водоустойчив грим, хидратира кожата и убива бактериите. Определено работи по-добре от купешките продукти за премахване на грим, които съм ползвала ( а аз не си падам по евтинииките
)
Единствения проблем е че после кожата трябва да се забърше с суха салфетка за да се обере излишното масло. Другото си попива в кожата като супер хидратиращ крем, а всички замърсявания са останали по памучето. Може да се ползва както за мазна така и за суха кожа, защото самото масло хидратира, но не омазнява (колкото и да е странно това)
PasDeDeux написа:То е мазно, ама когато го използваш за всичко, включително и ядене, някак ти се оскъпява инвестицията, а това, което се води Био, някак е особено солено
MGB написа:PasDeDeux написа:То е мазно, ама когато го използваш за всичко, включително и ядене, някак ти се оскъпява инвестицията, а това, което се води Био, някак е особено солено
Това мисля, че ще е най-кофти експириънсът, ако трябва да си чистя грима с този "гел"![]()
не бих хабила продуктите
Neven498 написа:Зависи за какво. Аз по едно време си бях купила едно бурканче (мисля, че струваше около 8лв.) и си правех омлетите само с него. Стигна ми за три месецаНо не съм пробвала да си махам грима.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта