Домашен гел, премахва грим и замърсявания?!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Домашен гел, премахва грим и замърсявания?!

Мнениеот Fancy » 29 Юни 2015, 17:45

Предполагам е ставало дума за грим от сорта на ФДТ или нещо, което не изисква кой знае колко сериозни разтворители и е на водна основа :idea:
Fancy

Мнениеот galya.33 » 02 Юли 2015, 22:53

Обикновеното био кокосово масло е перфектно! :D :D :D Премахва като нормален така и водоустойчив грим, хидратира кожата и убива бактериите. Определено работи по-добре от купешките продукти за премахване на грим, които съм ползвала ( а аз не си падам по евтинииките :oops: )
Единствения проблем е че после кожата трябва да се забърше с суха салфетка за да се обере излишното масло. Другото си попива в кожата като супер хидратиращ крем, а всички замърсявания са останали по памучето. Може да се ползва както за мазна така и за суха кожа, защото самото масло хидратира, но не омазнява (колкото и да е странно това :D )
Аватар
galya.33

Мнениеот Loreyn » 03 Юли 2015, 10:28

galya.33 написа:Обикновеното био кокосово масло е перфектно! :D :D :D Премахва като нормален така и водоустойчив грим, хидратира кожата и убива бактериите. Определено работи по-добре от купешките продукти за премахване на грим, които съм ползвала ( а аз не си падам по евтинииките :oops: )
Единствения проблем е че после кожата трябва да се забърше с суха салфетка за да се обере излишното масло. Другото си попива в кожата като супер хидратиращ крем, а всички замърсявания са останали по памучето. Може да се ползва както за мазна така и за суха кожа, защото самото масло хидратира, но не омазнява (колкото и да е странно това :D )

Хммм звучи мноого готино, но и доста солено :idea: :)
Loreyn

Мнениеот qwerryyy » 12 Авг 2015, 15:57

Не е чак толкова скъпо кокосовото масло, защото е супер икономично, използва се по съвсем малко, бих пробвала този начин за почистване на грима ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Авг 2015, 17:01

Как не съм се сетила, наистина има логика да сваля грима, ще пробвам, сега се мажа с кокосово масло по косата, ще пробвам и за грима! :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот PasDeDeux » 17 Авг 2015, 16:28

То е мазно, ама когато го използваш за всичко, включително и ядене, някак ти се оскъпява инвестицията, а това, което се води Био, някак е особено солено :mrgreen:
PasDeDeux

Мнениеот MGB » 27 Авг 2015, 16:00

PasDeDeux написа:То е мазно, ама когато го използваш за всичко, включително и ядене, някак ти се оскъпява инвестицията, а това, което се води Био, някак е особено солено :mrgreen:

Това мисля, че ще е най-кофти експириънсът, ако трябва да си чистя грима с този "гел" :mrgreen: :mrgreen: не бих хабила продуктите
MGB

Мнениеот Rali_hr » 14 Сеп 2015, 14:54

MGB написа:
PasDeDeux написа:То е мазно, ама когато го използваш за всичко, включително и ядене, някак ти се оскъпява инвестицията, а това, което се води Био, някак е особено солено :mrgreen:

Това мисля, че ще е най-кофти експириънсът, ако трябва да си чистя грима с този "гел" :mrgreen: :mrgreen: не бих хабила продуктите

Не е толкова скъпо да се използва кокосовото масло, освен ако не слагаш по 8 супени лъжици в някоя манджа!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Neven498 » 17 Сеп 2015, 17:09

Зависи за какво. Аз по едно време си бях купила едно бурканче (мисля, че струваше около 8лв.) и си правех омлетите само с него. Стигна ми за три месеца ;) Но не съм пробвала да си махам грима.
Аватар
Neven498

Мнениеот gomez123 » 18 Сеп 2015, 15:48

Neven498 написа:Зависи за какво. Аз по едно време си бях купила едно бурканче (мисля, че струваше около 8лв.) и си правех омлетите само с него. Стигна ми за три месеца ;) Но не съм пробвала да си махам грима.

Да, дори тези био кокосови масла, които са навсякъде са доста икономични и сравнително евтини, имам предвид точно толкова - 8 лева, а и са ужасно мазни, ако ги ползваш като козметичен продукт, то има дълго време да се цапаш с него!
gomez123

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим