Смятате ли, че чудотворните антиракови рецепти, наистина помагат?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Смятате ли, че чудотворните антиракови рецепти, наистина помагат?

Мнениеот ramimni » 06 Авг 2014, 12:50

От няколко години насам нета залива с информация как да се преборим с рака и какви антиракови рецепти да използваме. До колко обаче са ефикасни, почти никъде не се споменава, на колко хора са помогнали да се излекуват също.

Интересно ми е, тъй като има двама или трима човека в света, по чиито чудотворни антиракови рецепти се твърди, че хората могат сами да си помогнат без да чакат химио- или лъчетерапия, но в крайна сметка равносметка или подобие на статистика няма. :?

Всичко това ме навежда на въпроса дали наистина тези чудотворни антиракови рецепти помагат или са спрягани само за такива? Познавате ли човек излекувал се с коктейл от сода и лимон с вода - една от най-известните антиракови рецепти, защото за съжаление, аз познавах такъв, на когото не помогна!
ramimni

Re: Смятате ли, че чудотворните антиракови рецепти, наистина помагат?

Мнениеот donni » 06 Авг 2014, 12:55

Тук перфектно може да се впише приказката - не става само с ядене, трябва и акъл! Наистина трябва да вложиш мисъл в тази работа, затова смятам, че помага, не познавам човек излекувал се с такава рецепта, но съм чувала за доста такива случаи привършили с хепи енд.
donni

Мнениеот lini_leni » 11 Авг 2014, 11:55

Естествено, убедена съм, че помагат, страшно много хора са се излекували с прости, но чудотворни антиракови рецепти, но съм съгласна, че е въпрос и на вяра :idea:
lini_leni

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Яну 2015, 15:42

lini_leni написа:Естествено, убедена съм, че помагат, страшно много хора са се излекували с прости, но чудотворни антиракови рецепти, но съм съгласна, че е въпрос и на вяра :idea:

И аз си мисля, че най-вече вярата, пък икъсмета са от значение за да се излекуваш с разни чудотворни супи и отвари.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Anka » 19 Яну 2015, 14:43

Не мисля, че могат да навредят, но до колко са мега полезни не мога да кажа, по-скоро не вярвам в това, но в такива случаи надеждата е супер важна, а и чудеса стават :)
Аватар
Anka

Мнениеот S_Milenska » 26 Яну 2015, 13:55

Според някои джинджифил и мед правят чудеса, дали е вярно?! Много ми е странно под постове на хора, които имат нужда от лечение и събират средства се появи някой, който казва, че нещата лесно могат да се решат я с джинджифил, я с бабини зъби.. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Ваня Стойчева » 26 Яну 2015, 17:53

Не, не вярвам, мисля, че няма как да помагат, могат да имат някакво добро действие, но не мисля, че могат да заменят традиционната медицина на 100%. :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Alexandrina » 27 Яну 2015, 12:12

Зависи какво разбираш под традиционна медицина. В азиатските държави например е съвсем нормално да се лекуват с билки. Специално при борба с рака даже използват екстракти от медицински гъби.
Alexandrina

Мнениеот Коцева » 27 Яну 2015, 12:20

Alexandrina написа:Зависи какво разбираш под традиционна медицина. В азиатските държави например е съвсем нормално да се лекуват с билки. Специално при борба с рака даже използват екстракти от медицински гъби.

За съжаление не са добре проучени билките, които помагат при различните заболявания и по тази причина не са широко използвани, а всеки знае защо не са изследвани и проучени, все пак никой няма интерес от това! :idea:
Коцева

Мнениеот Snejna » 27 Яну 2015, 12:36

Е, разбира се, ако с чудотворни и елементарни рецепти стават нещата, то фармацевтичните компании ще останат без пари..
Аватар
Snejna

Следваща

Назад към Домашен лекар