Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Яну 2015, 09:52
Жените по-трудно може да ги приемем със занижената хигиена, може би защото мъжете ги виждаме в професии, в които често са омазани, докато жената винаги трябва да изглежда добре. Но това в никакъв случай не означава, че подкрепям някой да не си мие ръцете, или да се къпе веднъж на 2 седмици.
09 Яну 2015, 13:16
Напоследък виждам все повече хора, които сякаш се къпят редовно, но от друга страна ядат с мръсни ръце.
10 Фев 2015, 17:18
Е напоследък, особено младите се къпят по-често, възрастните не са така, но водата е скъпа,а те пестят от всичко
11 Фев 2015, 10:23
Важно е да се къпем всеки ден, добре де, и да не е всеки ден поне през ден мисля, че всички ще сме доволни и щастливи, но сегашната практика на много да се къпят само от неделя на неделя, че и прескачат далеч не е добра.
11 Фев 2015, 17:54
Да, днес е сряда, забелязвам, че хората се къпят в неделя и сряда! Имаме напредък
18 Фев 2015, 16:56
мисля, че изобщо не сме в добри отношения с хигиената, образяват дори много деца не са научени да се мият и да се къпят редовно!
20 Апр 2015, 12:02
Е, до някаква степен, особено младите повече се къпем от възрастните. Много често все още се случва хора, които робуват на мнението, че трябва да се къпем от неделя на неделя, а ако си по-голям чистник - и в сряда.
11 Ное 2015, 13:19
Lisica написа:Е, до някаква степен, особено младите повече се къпем от възрастните. Много често все още се случва хора, които робуват на мнението, че трябва да се къпем от неделя на неделя, а ако си по-голям чистник - и в сряда.

Никак не ми звучи зле, даже ми се вижда често.Само при смяната на сезоните го намирам за предостатъчно.
11 Ное 2015, 15:41
Локумът написа:Lisica написа:Е, до някаква степен, особено младите повече се къпем от възрастните. Много често все още се случва хора, които робуват на мнението, че трябва да се къпем от неделя на неделя, а ако си по-голям чистник - и в сряда.

Никак не ми звучи зле, даже ми се вижда често.Само при смяната на сезоните го намирам за предостатъчно.

Аз не разбирам това, да ви призная, при положение, че не ти се налага да ходиш на обществена баня, а имаш такава вкъщи... какъв ти е проблемът да се изкъпеш, когато усетиш нужда... дори и да не е всеки ден