Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
19 Дек 2014, 17:50
silver933 написа:Има логика, ако пътуваш на изток най-вероятно ще пристигнеш през нощта и без кафе ще ти се спи и лесно ще се приспиш, ако пътуваш на запад денят тепърва ще започва, когато ставаш, затова ти трябва кафе и енергия

Много добре си го обяснил така наистина схващам логиката
21 Дек 2014, 18:33
Snejna написа:Мисля, че боб и кисело зеле не са добро решение да се консумират преди полет.

Мислиш ли, че е зле .., а може и с люти чушки, че да се повиши тестостерона в мъжете
22 Дек 2014, 00:45
Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната
22 Дек 2014, 10:08
nadqta написа:Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната

Защоо, когато пътуваш 10 часа със сигурност ще е от значение, особено, както каза silver отиваш в САЩ и там е 15ч. а на теб ти се спи като за 2ч. през нощта
22 Дек 2014, 13:34
nadqta написа:Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната

А ако нямаш проблеми със стомаха не може ли да си хапнеш стабилно
04 Мар 2015, 11:48
Бих го пробвала, но все пак си мисля, че няма да ми помогне, все ще ми е криво първите дни, а при пътуването заради еуфорията няма по никакъв начин да усетя промените в часовия пояс.