Специалната диета за лесно адаптиране в различен часови пояс, пробвали ли сте я?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Специалната диета за лесно адаптиране в различен часови пояс, пробвали ли сте я?

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Дек 2014, 17:50

silver933 написа:Има логика, ако пътуваш на изток най-вероятно ще пристигнеш през нощта и без кафе ще ти се спи и лесно ще се приспиш, ако пътуваш на запад денят тепърва ще започва, когато ставаш, затова ти трябва кафе и енергия :)

Много добре си го обяснил така наистина схващам логиката ;)
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Специалната диета за лесно адаптиране в различен часови пояс, пробвали ли сте я?

Мнениеот Slavena » 21 Дек 2014, 18:33

Snejna написа:Мисля, че боб и кисело зеле не са добро решение да се консумират преди полет. :mrgreen:

:roll: Мислиш ли, че е зле .., а може и с люти чушки, че да се повиши тестостерона в мъжете ;)
Slavena

Мнениеот nadqta » 22 Дек 2014, 00:45

Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната :!:
nadqta

Мнениеот Pipilota » 22 Дек 2014, 10:08

nadqta написа:Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната :!:

Защоо, когато пътуваш 10 часа със сигурност ще е от значение, особено, както каза silver отиваш в САЩ и там е 15ч. а на теб ти се спи като за 2ч. през нощта :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Ваня Стойчева » 22 Дек 2014, 13:34

nadqta написа:Не смятам, че посоката, в която пътуваш има значение за диетата, но при всички условия трябва да е лека храната :!:

А ако нямаш проблеми със стомаха не може ли да си хапнеш стабилно :D
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Kaya » 04 Мар 2015, 11:48

Бих го пробвала, но все пак си мисля, че няма да ми помогне, все ще ми е криво първите дни, а при пътуването заради еуфорията няма по никакъв начин да усетя промените в часовия пояс.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Предишна

Назад към Диети