Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
26 Ное 2015, 16:23
Локумът написа:Надали всички си правят конспирации с вас и искат да умрете и затова рекламират хималайската сол, сигурно има някаква истина там, лошо няма да се използва тя, със сигурност няма да е по-вредна то другата, така че или ще е същата, или ще е по-добрия избор. :)
И това го има, едва ли би била по-лошия избор! Постоянно я използвам и не съм видяла никакви негативи!
26 Ное 2015, 17:08
И аз я използвам и от както ползвам нея значително намалихме консумацията на сол у дома.
30 Ное 2015, 16:03
Jully написа:И аз я използвам и от както ползвам нея значително намалихме консумацията на сол у дома.
Щом го забелязвате е много добре! :)
30 Ное 2015, 16:35
И аз смятам, че няма нищо лошо в ползването на по-хубава сол, надали е напразно. Но има ли разлика между различната хималайска сол - розовата и бялата?
30 Ное 2015, 16:39
Anka написа:Jully написа:И аз я използвам и от както ползвам нея значително намалихме консумацията на сол у дома.
Щом го забелязвате е много добре! :)
При нас стана обратно, на мен ми е безсолна и ръся по повечко

Elica написа:И аз смятам, че няма нищо лошо в ползването на по-хубава сол, надали е напразно. Но има ли разлика между различната хималайска сол - розовата и бялата?
Предполагам е нещо в състава й, минералите, които я доизграждат, за да е различен цвета й, имаше и някаква черна доколкото си спомням.
06 Апр 2016, 15:11
Предимството на хималайската сол е най-малкото, защото далеч не е преработена, както обикновената сол, с която готвим, това я прави по-добрия избор при овкусяването.
07 Апр 2016, 15:29
В морската и хималайската се съдържат най-много полезни вещества, затова употребявам тях. И все пак в минимални количества.
11 Апр 2016, 16:33
iwoni написа:В морската и хималайската се съдържат най-много полезни вещества, затова употребявам тях. И все пак в минимални количества.
Колко минимални количества? Аз си слагам на вкус, не мога да си преставя хич да не ям.
11 Май 2016, 15:45
На ден трябва да ядете до 10 милиграма сол :) демек не солете като невидели ;)
11 Май 2016, 16:42
Локумът написа:На ден трябва да ядете до 10 милиграма сол :) демек не солете като невидели ;)
Даже и по-малко, но пък трябва да има някакъв вкус яденето, като е безсолно е голяма гадост