Картофите са толкова лесно съчетаващи се зеленчуци, че е въпрос единствено на фантазия и кухненски наличности с какво да ги напълниш

Към намачканата вътрешност на картофите добавям:
1. Пресен лук и чесън, гъбки - всичко това задушено за малко в масло. Някакво жълто сирене или кашкавал по избор. Черен пипер, магданоз.
2. Ситно нарязан задушен лук, печени и белени червени чушки, бяло сирене и кашкавал. Подправки на вкус.
3. Смес от няколко вида сирена, едното задължително е синьо. Чесънче

4. За любителите на месо - ситно нарязана шунка, филе, бекон, кашкавал или жълто сирене, подправки на вкус.
5. На дъното на издълбаната лодка слагаме малко бяло сирене и парченце белен домат, чукваме яйце, поръсваме с малко настърган кашкавал, запичаме.
Общо взето това са ми любимите комбинации, които варират според обстоятелствата.