Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

Мнениеот Snejna » 26 Яну 2015, 15:03

Аз според тези линии не мога да определя моите какви са! :) :mrgreen:
Аватар
Snejna

Re: Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Юни 2015, 13:55

Явно ръцете ни предсказват повече, отколкото ни се ще :))) И все пак ние сами би следвало да си ковем съдбата ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lili_pili » 26 Юни 2015, 16:28

rabotnata pchela написа:Явно ръцете ни предсказват повече, отколкото ни се ще :))) И все пак ние сами би следвало да си ковем съдбата ;)
Мое хората които гледат на ръка да гледат по-скоро на пръсти :lol:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Kaya » 30 Юни 2015, 10:15

А някоя от вас дали вярва в гледачки?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 13 Юли 2015, 13:15

Lili_pili написа:
rabotnata pchela написа:Явно ръцете ни предсказват повече, отколкото ни се ще :))) И все пак ние сами би следвало да си ковем съдбата ;)
Мое хората които гледат на ръка да гледат по-скоро на пръсти :lol:

Гледай ми на пръст! :) Гледането на ръка си е философия, аз не им вярвам обаче много на такива предсказания.
Аватар
Snejna

Мнениеот Alexandrina » 16 Сеп 2015, 15:42

на това не му ли казваха хиромантия? доколкото знам наистина тълкуват съдбата на човека линиите на ръката.
Alexandrina

Мнениеот Pipilota » 17 Сеп 2015, 11:03

Alexandrina написа:на това не му ли казваха хиромантия? доколкото знам наистина тълкуват съдбата на човека линиите на ръката.

То е ясно, че го правят, чували сме за това много отдавна, но защо му е на човек да знае каква му е съдбата? Аз имам предречено нещо от една гадателка и отеква в главата ми и адски много ме напряга, беше ми го споделила майка ми, след като беше научила. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Предишна

Назад към Хоби и развлечения