Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

25 Авг 2014, 14:38

Пръстовите отпечатъци винаги са ми били много интересни, просто защото никой друг няма като моите. Оказва се, че могат да подскажат за това каква личност си.
images.jpg
images.jpg (21.7 KiB) Прегледано 1145 пъти

Не зная как и дали това е вярно, но при мен има съвпадение и това ме изуми още повече. Всъщност прочетох за този тест за линиите на пръстите, които показват личността ни тук ще се радвам ако и вие го направите, за да установим има ли нещо вярно при съвпадението на различните линии на пръстите с личността ни :?

Чували ли сте до сега за такова твърдение, обикновено, че психологически тестове едва може да бъде налучкано това, но дали има по-лесен начин, само с линиите на пръстите ни :?

Re: Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

25 Авг 2014, 14:41

Направих сивтората част на този тест, понеже ми се стори по-интересна и смея да кажа, че са оказа доста правилно, не зная как е възможно да се направи такава връзка, но е факт! :o

Re: Как линиите на пръстите ни показват личността ни, чували ли сте за това твърдение?

01 Сеп 2014, 13:50

На мен ми се струва напълно в реда на нещата, както няма напълно еднакви хора, като тука не става въпрос за физическите белези, въпреки че и физически е невъзможно, няма и еднакви отпечатъци, от там идва това, че биха отговаряли едно на друго... Ох, малко се оплетох в мислите си :lol:

20 Яну 2015, 14:30

Не вярвам да има около 6 милиадра различни предсказания за линиите ;)

20 Яну 2015, 16:12

Не вярвам, те линиите ни според някои са знак за всичко, безсмислено е да се вярва в такива неща, какъв е смисъла от избора и от живота ни, след като всичко ще е определено на ръцете ни? :roll:

22 Яну 2015, 15:45

Е, в никакъв случай не става дума за всичко, но основен житейски път смятам, че е заложен, а от там нататък е наш избора :idea: :)

22 Яну 2015, 16:50

Mamacita написа:Е, в никакъв случай не става дума за всичко, но основен житейски път смятам, че е заложен, а от там нататък е наш избора :idea: :)

:roll: :roll: :roll: Аз пък не мисля, че житейския път ни е предопределен, смятам, че зависи от нас самите и от нашите решения ;)

22 Яну 2015, 18:03

В такива гадаения не вярвам, хич не си падам някой да ме убеждава, че съ дбата ми е предопределена! :x

26 Яну 2015, 10:34

Не знам как може да има хора, които вярват на това нещо! :)) Звучи и абсурдно и смешно! :)

26 Яну 2015, 11:32

Не вярвам изобщо във вещерство така да се каже, за мен това са подобни глупости ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2