Снощи бяхме седнали с приятели в едно ресторантче, много приятно с италианска кухня.
Когато видях, че предлагат равиоли реших, че е време и аз да опитам.
ами ето, само като ги гледам огладнявам, а току-що обядвах!
Харесаха ми много, тези които поръчах бяха с моцарела, но имаше и други видове, към които съм склонна да експериментирам.
Стана ми интересно дали ще мога да си направя равиоли в домашни условия, дали има нещо по-различно в тестото и какво трябва да бъде то
Също, що се отнася до плънката за равиоли приготвени в домашни условия, когато тя иска по-дълго време за приготвяне, т.е. не е просто вид сирене, дали трябва да се направи предварително, преди да се сложи в самото тесто
Надявам се да споделите опит...