Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пушите ли повече, ако цигарите ви са по-слаби?

18 Фев 2015, 16:48

Аз не пуша, но мъжът ми е заклет пушач вече 20 години пуши без спиране! Забелязала съм, че наистина много пуши когато цигарите са му по-слаби, направо се чудя кое е по-малкото зло, силни цигарии пушене по-малко, или слаби цигари и пушене по много! :roll:

18 Фев 2015, 18:00

Не знам дали се пуши повече, но според мен може да се намалят значително количеството на цигарите и в един момент да се спрат,а ко се минава на по-слаби цигари ;)

21 Апр 2015, 12:25

Даа, всички пушачи, ако пушат по-слаби цигари пушат повече, но ако пушат по-силни, никога не пушат по-малко! :mrgreen:

21 Апр 2015, 12:28

Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.

21 Апр 2015, 12:40

Bass написа:Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.

Аз съм забелязал, че хората на компютър пушат много! И това му е хубавото в момента, че забраниха пушенето на затворени места, иначе и по офиси и къде ли не - цигарите яко си вървяха.

22 Апр 2015, 11:40

Krum написа:
Bass написа:Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.

Аз съм забелязал, че хората на компютър пушат много! И това му е хубавото в момента, че забраниха пушенето на затворени места, иначе и по офиси и къде ли не - цигарите яко си вървяха.

Е, не, пушенето в офис е пълна глупост. Около мен колежките повечето палят, обаче ако някой влезе с фаса в помещението, жив ще го съдерат! Никой не ще да мирише на цигарен дим :D

22 Апр 2015, 12:16

Те пушачите носят аромата си на цигари навсякъде с тях :)

22 Май 2015, 15:11

Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)

25 Май 2015, 09:54

Krum написа:Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)

От тегавото време е!

25 Май 2015, 09:57

Krum написа:Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)
Аа, не ехубаво това, тук не сме пушачи :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4