Пушите ли повече, ако цигарите ви са по-слаби?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Пушите ли повече, ако цигарите ви са по-слаби?

Мнениеот Ваня Стойчева » 18 Фев 2015, 16:48

Аз не пуша, но мъжът ми е заклет пушач вече 20 години пуши без спиране! Забелязала съм, че наистина много пуши когато цигарите са му по-слаби, направо се чудя кое е по-малкото зло, силни цигарии пушене по-малко, или слаби цигари и пушене по много! :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Anka » 18 Фев 2015, 18:00

Не знам дали се пуши повече, но според мен може да се намалят значително количеството на цигарите и в един момент да се спрат,а ко се минава на по-слаби цигари ;)
Аватар
Anka

Мнениеот Andrey » 21 Апр 2015, 12:25

Даа, всички пушачи, ако пушат по-слаби цигари пушат повече, но ако пушат по-силни, никога не пушат по-малко! :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Bass » 21 Апр 2015, 12:28

Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.
Аватар
Bass

Мнениеот Krum » 21 Апр 2015, 12:40

Bass написа:Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.

Аз съм забелязал, че хората на компютър пушат много! И това му е хубавото в момента, че забраниха пушенето на затворени места, иначе и по офиси и къде ли не - цигарите яко си вървяха.
Аватар
Krum

Мнениеот Bass » 22 Апр 2015, 11:40

Krum написа:
Bass написа:Реално, ако са ти по-слаби цигарите, а никотиновия глад - доста силен, по-скоро ще изпушиш две кутии, не една. Аз лично пуша не толкова силни цигари, но пък си отива един пакет на ден, особено ако се чудиш къде да се завреш от нерви.

Аз съм забелязал, че хората на компютър пушат много! И това му е хубавото в момента, че забраниха пушенето на затворени места, иначе и по офиси и къде ли не - цигарите яко си вървяха.

Е, не, пушенето в офис е пълна глупост. Около мен колежките повечето палят, обаче ако някой влезе с фаса в помещението, жив ще го съдерат! Никой не ще да мирише на цигарен дим :D
Аватар
Bass

Мнениеот Ваня Стойчева » 22 Апр 2015, 12:16

Те пушачите носят аромата си на цигари навсякъде с тях :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Krum » 22 Май 2015, 15:11

Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)
Аватар
Krum

Мнениеот Bass » 25 Май 2015, 09:54

Krum написа:Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)

От тегавото време е!
Аватар
Bass

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Май 2015, 09:57

Krum написа:Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е :)
Аа, не ехубаво това, тук не сме пушачи :)
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси