25 Май 2015, 10:58
Monika_Spasova написа:Аа, не ехубаво това, тук не сме пушачиKrum написа:Сега вече ми се пропуши много, не знам от цигарите лиот нервите ли е
06 Авг 2015, 12:53
06 Авг 2015, 16:57
Slavena написа:Цигарите могат и да не самного вредни ако си ги пушим правилно по няколко на ден и не се прекалява, аз пуша по-слаби цигари които ми харесват. сега пуша Мерилин и са ми супер
07 Авг 2015, 09:26
BeenieGal написа:Slavena написа:Цигарите могат и да не самного вредни ако си ги пушим правилно по няколко на ден и не се прекалява, аз пуша по-слаби цигари които ми харесват. сега пуша Мерилин и са ми супер
По няколко кутии или по няколко цигари не са вредни![]()
![]()
Все тази, де, но аз си пуша много, много ако са ми слаби, последния път заръчах да ми вземат 3 кутии, за да имам за три дни напред, те объркали марката, че бяха и много слабички и ги изпуших точно за един ден и трите кутии!
25 Авг 2015, 16:48
Monika_Spasova написа:BeenieGal написа:Slavena написа:Цигарите могат и да не самного вредни ако си ги пушим правилно по няколко на ден и не се прекалява, аз пуша по-слаби цигари които ми харесват. сега пуша Мерилин и са ми супер
![]()
Все тази, де, но аз си пуша много, много ако са ми слаби, последния път заръчах да ми вземат 3 кутии, за да имам за три дни напред, те объркали марката, че бяха и много слабички и ги изпуших точно за един ден и трите кутии!
eхе, явно доста пушиш, това са 60 цигари, както и да го гледаш за един ден!
04 Ное 2015, 11:36
04 Ное 2015, 12:54
16 Ное 2015, 17:09
BeenieGal написа:Slavena написа:Цигарите могат и да не самного вредни ако си ги пушим правилно по няколко на ден и не се прекалява, аз пуша по-слаби цигари които ми харесват. сега пуша Мерилин и са ми супер
![]()
17 Ное 2015, 09:37
17 Ное 2015, 11:36
Pipilota написа:Той избора си е направен вече, от там нататък дали ще са 2 силни цигари или 4 по-слаби е все тая.