Правила на форума
Добави отговор

Re: Дами, кои са нещата, които ви отблъскват в мъжете?

05 Ное 2015, 16:46

Alexandrina написа:спортни обувки и бели чорапи до колене. :lol:

хахах :) това е спортен вид, в който няма нищо лошо, когато се бяга да речем, или се спортува, но за дискотека съм съгласен че не става.

07 Дек 2015, 13:01

Да си призная, най-много ме отблъскват космите подмишниците, а не знам защо са модерни. Викам доста млади момчета с косми там! :shock: :shock:

10 Дек 2015, 17:24

Mon_ton написа:Да си призная, най-много ме отблъскват космите подмишниците, а не знам защо са модерни. Викам доста млади момчета с косми там! :shock: :shock:

На мен вече никакво впечатление не ми правят, може би точно поради тази причина, че много мъже си ги оставят :roll:

11 Дек 2015, 16:37

exotic написа:
Mon_ton написа:Да си призная, най-много ме отблъскват космите подмишниците, а не знам защо са модерни. Викам доста млади момчета с косми там! :shock: :shock:

На мен вече никакво впечатление не ми правят, може би точно поради тази причина, че много мъже си ги оставят :roll:

На мен ми правят, особено лятотото отдалече ги подушвам... :mrgreen:

11 Дек 2015, 17:19

Gorica23 написа:
exotic написа:

Ооо далеч не е от това, когато се пази една добра хигиена, няма значение дали си с косми или не, имам лични наблюдения, така че не можете да ме убедите в обратното :tappingfoot: :rolling:

11 Дек 2015, 17:45

mangusta написа:
Gorica23 написа:

Ооо далеч не е от това, когато се пази една добра хигиена, няма значение дали си с косми или не, имам лични наблюдения, така че не можете да ме убедите в обратното :tappingfoot: :rolling:

Оо такива даже не мога да ги наближавам, камо ли да ги гледам и да им мириша... телесните течности. Не е честно сега, каквото и да си говорим, не е редно да има и такива, всеки мъж щом смята, че се уважава, значи трбява и да го показва!

11 Дек 2015, 18:24

Наглото поведение и дръзко навлизане в личното пространство е нещото, което ме ужасява в мъжете :evil:

11 Дек 2015, 18:37

Ох, горките мъже, направихме ги на мармалад...

14 Дек 2015, 13:25

Pacienti написа:Ох, горките мъже, направихме ги на мармалад...

Ама не е като да сме излъгали за нещо, нали? :roll: :grin:

14 Дек 2015, 14:45

Оф, имам познат, който не че има косми подмишниците, но той не ги скъсява по абсолютно никакъв начин, ат предполагам, за това става въпрос! :) А за хигиената не мога много да се съглася, много зависи от работа, и от самия човек, някои просто си миришат повече, че дори и след баня, това е положението. :) Обаче този таралеж подмишниците не го виждам да ме прегръща мокър, потен и миризлив сред лято, мерси! :pistoldouble:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9