Правила на форума
Добави отговор

Re: Дами, кои са нещата, които ви отблъскват в мъжете?

17 Авг 2015, 14:48

Gorica23 написа:
Rali_hr написа:
Gorica23 написа:Това не го разбирам, как така не помнят, може да се губят детайли, но да се правят на света вода ненапита за свинщината, която са забъркали...
Има ли някой, който се връзва на такова нещо!?

Ами точно,защото им е много гузно и затова не си признават случващото се :)

Щях да приема теорията за гузността, ако е единичен случай, но има едни, които постоянно са "гузни"... :!:

Съгласна съм едно е да го кажеш, друго е да го почувстваш и да си вземеш бележка, така че да не се повтаря!

03 Сеп 2015, 15:43

:lol: То почне ли се така няма спиране, пиенето не прощава, почне ли се веднъж да се оправдава значи и занапред ще етака.

12 Сеп 2015, 12:29

Не обичам и за наглото и нахакано държание, или като си подпийнат и като започнат да подсвиркват на сервитьорките, направо ми иде да избягам. :)

15 Сеп 2015, 09:29

Сега се сетих - кофти дъхът това е нещо, което може да ме накара да избягам, въпреки голямата любов. :)

28 Сеп 2015, 19:46

Мисля, че това, коет сега ме отблъсква в моя е факта, че не ме оценява и не ме цени наистина! Не е благодарен и не ми казва никога мерси за това, което си направила! Ако избирах сега мъж щях да си намеря някой, който от рано да ме глези и ласкае, иначе.. с търпимост нищо не става! :cry:

29 Сеп 2015, 11:23

rabotnata pchela написа:Мисля, че това, коет сега ме отблъсква в моя е факта, че не ме оценява и не ме цени наистина! Не е благодарен и не ми казва никога мерси за това, което си направила! Ако избирах сега мъж щях да си намеря някой, който от рано да ме глези и ласкае, иначе.. с търпимост нищо не става! :cry:

Пчела, аз е знам има ли някой, който да цени жена си и да ѝ прави комплименти след първата-втората година. Тогава вече всички си стават даденост и айде.. кот' такоа!

22 Окт 2015, 10:56

Освен хигиената - физическа и на държанието му друго май не би ме отблъснало. :lol:

22 Окт 2015, 14:48

Mon_ton написа:Освен хигиената - физическа и на държанието му друго май не би ме отблъснало. :lol:

Добро обобщение, хареса ми :) Вътрешна хигиена хах :)

22 Окт 2015, 16:10

Rali_hr написа:
Mon_ton написа:Освен хигиената - физическа и на държанието му друго май не би ме отблъснало. :lol:

Добро обобщение, хареса ми :) Вътрешна хигиена хах :)

Та то това е нормално, и мен в повечето случаи ме привлича първо интелекта, а след това се заглеждам по самия човек и начина, по който изглежда...

03 Ное 2015, 13:23

Разбира се най-важното е държанието му, интелекта, какъв е. След това са външните фактори, но и те не са за пренебрегване. :) Навиците и чистоплътността му.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9