Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Яну 2015, 16:15
Чак храната не знам, но нещо бяло като ориз сигурно ще може

но кекс или палачинки не вярвам .
24 Яну 2015, 15:55
Аз съм скептично настроена, няма да се получат силни цветове, каквито биха станали с бои
26 Яну 2015, 12:57
Възможно е много ясно, но цветовете наистина не стават толкова наситени, пък и то във всичко има оцветители, та вие сте се притеснили веднъж годишно да ги използвате.
26 Яну 2015, 17:26
Има начини и а ти ги казали, но според мен с боя е по-лесно, вярно, изкуствено и вредно, но всепак никой не оцветява храна всеки ден.
23 Юли 2015, 09:32
Elica написа:Има начини и а ти ги казали, но според мен с боя е по-лесно, вярно, изкуствено и вредно, но всепак никой не оцветява храна всеки ден.

Като изключим саламите, чиспа, солетите, бисквитите, пуканките, всички колбаси и прочие! Така че.. най-малкият проблем е, че и самите вие ще си боядисате и сметаната (продукта за разбиване), с малко боя и ще намажете върху изкуствените пандишпанови блатове.
23 Юли 2015, 10:39
dinkog написа:Elica написа:Има начини и а ти ги казали, но според мен с боя е по-лесно, вярно, изкуствено и вредно, но всепак никой не оцветява храна всеки ден.

Като изключим саламите, чиспа, солетите, бисквитите, пуканките, всички колбаси и прочие! Така че.. най-малкият проблем е, че и самите вие ще си боядисате и сметаната (продукта за разбиване), с малко боя и ще намажете върху изкуствените пандишпанови блатове.
Напълно си прав! За съжаление ядем напълно съзнателно огромни боклуци, а се хващаме за най-малкото, за съжаление.
23 Юли 2015, 11:18
Зеленчуците са си достатъчно цветни и готини, защо ви е да дооцветявате всичко останало
23 Юли 2015, 15:27
sofi_black написа:Зеленчуците са си достатъчно цветни и готини, защо ви е да дооцветявате всичко останало
Ако е торта как да я оцветиш без боя?
23 Юли 2015, 15:44
Нали могат да се използват храните за оцветители - цвекло, моркови, магданоз.
23 Юли 2015, 16:05
Lollipop написа:Нали могат да се използват храните за оцветители - цвекло, моркови, магданоз.

Именно, въпреки че аз мисля, че не бих си играла с нещо такова, предпочитам да купя натурално какао