
Elica написа:Има начини и а ти ги казали, но според мен с боя е по-лесно, вярно, изкуствено и вредно, но всепак никой не оцветява храна всеки ден.
dinkog написа:Elica написа:Има начини и а ти ги казали, но според мен с боя е по-лесно, вярно, изкуствено и вредно, но всепак никой не оцветява храна всеки ден.
Като изключим саламите, чиспа, солетите, бисквитите, пуканките, всички колбаси и прочие! Така че.. най-малкият проблем е, че и самите вие ще си боядисате и сметаната (продукта за разбиване), с малко боя и ще намажете върху изкуствените пандишпанови блатове.
sofi_black написа:Зеленчуците са си достатъчно цветни и готини, защо ви е да дооцветявате всичко останало
Lollipop написа:Нали могат да се използват храните за оцветители - цвекло, моркови, магданоз.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта