Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Юли 2015, 16:44
Няма как да се получат наситени цветове така, никакъв шанс, ако искаме да оцветим храната става само с изкуствени оцветители не и с друго
10 Ное 2015, 16:30
Няма да е толкова наситено, но ще е лишено от един тон боклуци.
23 Ное 2015, 12:59
dinkog написа:Няма да е толкова наситено, но ще е лишено от един тон боклуци.
Така е, но пък може да се използва примерно сварено цвекло. :)
11 Авг 2016, 11:34
На мен ми харесва идеята, но чак наситен цвят е малко вероятно да може да се получи, за съжаление.
11 Авг 2016, 12:18
А каква храна може да се оцветява? Освен сладки, курабии, изобщо тестени неща, друго трудно си представям да се оцветява. Оризът може като му сложиш спанак да стане наситено зелен, но друго? С яйцата е по-различно - имат обвивка, която може да се оцвети. Но на каква храна можеш да й придадеш цвят с люспа от лук, например?
11 Авг 2016, 16:03
Интересен въпрос, а и каква потребност може да имаш да оцветяваш храната? Може би за някакви кремове по здравословни торти и т.н.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.