Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
10 Сеп 2015, 11:40
Рядко ям бисквитена торта, предпочитам да е със хубав сочен блат, отколкото да е бисквитена, не ми е така любима и вкусна, по-скоро я приемам като ежедневна торта, а не като нещо специално
10 Сеп 2015, 14:43
Rali_hr написа:Рядко ям бисквитена торта, предпочитам да е със хубав сочен блат, отколкото да е бисквитена, не ми е така любима и вкусна, по-скоро я приемам като ежедневна торта, а не като нещо специално
О, да и аз такива торти обичам, сочни и вкусни, бисквитената торта я свързвам с детската градина.
11 Сеп 2015, 11:01
О,бисквитената торта вече не е онзи обикновен десерт от миналото, такива жестоки торти се правят в наши дни, със страхотни кремове

Заслужава си да се опита.
11 Сеп 2015, 12:55
С нишесте е най-вкусна и то с ягода, супер става
12 Сеп 2015, 12:17
Разбира се, като сме свикнали с нещо ни е трудно да поискаме друго, но да знаеш, че се получава и с различни неща, с млечен крем, с маскарпоне, с крема сирене
14 Сеп 2015, 15:06
Най-добре е да сте склонни да ядете всички видове торта, които ви се предлагат

) Така винаги ще сте доволни от това, което ви се дава
15 Сеп 2015, 14:28
На мен с нишесте също не ми харесва, много са гадни тези бисквити, няма нищо вкусно в нея, само ти става странно и лигаво в устата.
15 Сеп 2015, 15:58
Локумът написа:Най-добре е да сте склонни да ядете всички видове торта, които ви се предлагат

) Така винаги ще сте доволни от това, което ви се дава

Сигурно, ама така нали се сещаш, че като нямаш никакъв критерий за тортите, то и за мъжете ще е по същия начин, което вече е много, много лошо
30 Сеп 2015, 22:32
Важното е тортата да е домашна, да енаправена с любов, а ако ще и да е най-гадната на света!
02 Окт 2015, 11:16
Rali_hr написа:Важното е тортата да е домашна, да енаправена с любов, а ако ще и да е най-гадната на света!

Бих направила и домашни бисквити, но едва ли ще си струват толкова усилията...