29 Сеп 2014, 08:51
29 Сеп 2014, 08:54
30 Сеп 2014, 15:59
28 Ное 2014, 16:59
28 Ное 2014, 17:05
Snejna написа:С млечен или с маскарпоне и мляко, става вкусно, зависи колко изискана искаш да бъде, на мен най-много ми харесва с нишесте - вкусът от детството ми!
08 Дек 2014, 14:16
PasDeDeux написа:Snejna написа:С млечен или с маскарпоне и мляко, става вкусно, зависи колко изискана искаш да бъде, на мен най-много ми харесва с нишесте - вкусът от детството ми!
Добре де, явно аз нещо не мога да открия каквото трябва, когато искам да направя ванилов крем, просто не виждам разлика с яйчния, както и млечния продуктите са абсолютно едни и същи, че и с едни и същи пропорции!!!
08 Дек 2014, 14:36
17 Дек 2014, 11:36
Fancy написа:Последния път направих традиционния яйчен крем, но към него добавих половин млечен шоколад и половин бял, стана с интересен и много богат вкус!
04 Мар 2015, 15:17
06 Мар 2015, 11:33
Krum написа:Най си я обичам бисквитената торта с обикновения крем нишестеСякаш това е вечната класика