Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали някои храни могат да предотвратят хъркането?

09 Яну 2015, 11:27

Не вярвам хъркането да има общо с храненето, даже до колктоо знам, хъркането зависи най-вече от извивките на небцето ;)

23 Фев 2015, 20:36

Kaya написа:Не вярвам хъркането да има общо с храненето, даже до колктоо знам, хъркането зависи най-вече от извивките на небцето ;)

Хехех и аз съм гледала един филм за хъркането и наистина казаха, че няма спасение въпреки всички бабини деветини, за които се надяваме да измислим.

24 Фев 2015, 11:33

20 килограма надолу могат и да помогнат в борбата с хъркането, но като цяло не мисля, че има спасение, досега един не съм чула да се е похвалил, че се е излекувал от хъркането.

19 Яну 2016, 14:03

Има и деца, които прихъркват от време на време. :) :mrgreen:

19 Яну 2016, 18:22

Изцяло е свързано с алкохола и цигарите, според мен, няма друго логично обяснение!

22 Яну 2016, 09:43

Не мисля, че храната има нещо общо. С моя мъж сме женени от 13 г. и изобщо не хъркаше, но от 1-2 години забелязвам, че са се увеличили звуците, които издава насън. А пък няма промяна кой знае каква в храненето.

22 Яну 2016, 10:44

analizatorka написа:Не мисля, че храната има нещо общо. С моя мъж сме женени от 13 г. и изобщо не хъркаше, но от 1-2 години забелязвам, че са се увеличили звуците, които издава насън. А пък няма промяна кой знае каква в храненето.

А килограмите му променили ли са се? :wink:

22 Яну 2016, 13:55

analizatorka написа:Не мисля, че храната има нещо общо. С моя мъж сме женени от 13 г. и изобщо не хъркаше, но от 1-2 години забелязвам, че са се увеличили звуците, които издава насън. А пък няма промяна кой знае каква в храненето.

Може пък да енапълнял, килограмите доста помагат н ахъркането, а може и ти да си почнала да спиш по-леко. Всичи казват, а и тое така, че моят мъж хърка, но докато спя никога не го чувам. :mrgreen:

22 Яну 2016, 15:14

Хъркането дали е свързано със здравословния начин на живот? :) Може би има нещо общо, защо хората, когато препият хъркат повече?

25 Яну 2016, 09:44

Пушенето също оказва голямо влияние. Пушачите хъркат като дъскорезници. Майка ми даже проверява баща ми дали диша в един момент.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3