Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали някои храни могат да предотвратят хъркането?

26 Яну 2016, 14:31

fairy написа:Пушенето също оказва голямо влияние. Пушачите хъркат като дъскорезници. Майка ми даже проверява баща ми дали диша в един момент.

Когато спре да диша ли пуска проверката? :lol:

26 Яну 2016, 16:19

То ако е така няма ли да се влияе всяка вечер хъркането и да се усилва след приема на някоя храна и обратното - да се намаля, ако примерно днес сме яли само ябълки?

28 Яну 2016, 10:52

Не съм много сигурна, че се влияе от храната, по-скоро от позата. Интересно ми е дали може да се наследява :grin: .

28 Яну 2016, 11:43

analizatorka написа:Не съм много сигурна, че се влияе от храната, по-скоро от позата. Интересно ми е дали може да се наследява :grin: .

А не е поза със сигрност, мъжът ми хърка във всяка поза. :mrgreen: Унаследява се, да !:)

29 Яну 2016, 11:21

Pipilota написа:
analizatorka написа:Не съм много сигурна, че се влияе от храната, по-скоро от позата. Интересно ми е дали може да се наследява :grin: .

А не е поза със сигрност, мъжът ми хърка във всяка поза. :mrgreen: Унаследява се, да !:)

Ужас, свекър ми се чува през две стаи! Значи да очаквам, че и мъжът ми ще започне да хърка така! :shock:

29 Яну 2016, 12:02

Сигурно, като всеки бизнес и този с дъскорезниците се унаследява. :mrgreen:

29 Яну 2016, 12:58

Krum написа:Сигурно, като всеки бизнес и този с дъскорезниците се унаследява. :mrgreen:

:rolling: :rolling: АБе не се унаследява, тва е лъжа. :) Хъркането е свързано и с формата на небцето или част от тая история там, и за тва някои хора хъркат, други не. Ако си взел на майка си структурата може и да не хъркаш, освен ако не хърка тя, знае ли се тея звуци от кой идват от спалнята. ;)

03 Фев 2016, 11:14

mix_twix написа:
Krum написа:Сигурно, като всеки бизнес и този с дъскорезниците се унаследява. :mrgreen:

:rolling: :rolling: АБе не се унаследява, тва е лъжа. :) Хъркането е свързано и с формата на небцето или част от тая история там, и за тва някои хора хъркат, други не. Ако си взел на майка си структурата може и да не хъркаш, освен ако не хърка тя, знае ли се тея звуци от кой идват от спалнята. ;)

Не винаги можем да набедим мъжете :grin: . И жените похъркват, че и дечицата :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3