Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че вегетарианството ни прави по-здрави и ако не – защо?

10 Фев 2015, 16:51

Не мисля, че е много добър избор това, но всеки си знае за себе си, не е пък и редно да корим хората.

10 Фев 2015, 17:07

Мисля, че и месото не е толкова вредно и не бива да се отричаме от него, а да си го позволяваме от време на верме ;)

10 Фев 2015, 17:20

Аз пък съм сигурна, че когато не ядем месо сме по-здрави и много по-силни, пълни с енергия и изобщо се чувстваме много по-добре и по-страхотни :)

10 Фев 2015, 17:26

Месото е най-полезната и най-здравата и силна храна тъй че не вярвам изобщо, трябва да се яде месо задължително.

11 Фев 2015, 10:13

Храната си прави борбата - така че без месо не може, не вярвам, че вегетарианците са много по-здрави от "обикновените" хора :)

19 Окт 2015, 16:04

Локумът написа:Храната си прави борбата - така че без месо не може, не вярвам, че вегетарианците са много по-здрави от "обикновените" хора :)

Да, вегетарианците не са по-необикновени, но и аз смятам, че всичко е до ген и подобни. Има толкова много хора, които умират млади от тежки болести, въпреки здравословния начин на живот и т.н.

19 Окт 2015, 16:40

Snejna написа:
Локумът написа:Храната си прави борбата - така че без месо не може, не вярвам, че вегетарианците са много по-здрави от "обикновените" хора :)

Да, вегетарианците не са по-необикновени, но и аз смятам, че всичко е до ген и подобни. Има толкова много хора, които умират млади от тежки болести, въпреки здравословния начин на живот и т.н.

Всъщност ние стареем, тъй като в тялото ни се натрупват токсини, които съсипват клетките ни, тези които са и онези, които не са възобновяеми, така че донякъде има логика, но пак не е задължително!

19 Окт 2015, 17:14

пухче, до някъде. все пак ако се следва тази логика, с детоксикации прочие би следвало да не си безсмъртен, но поне до 150 да изкараш. :roll:

20 Окт 2015, 15:38

Krum написа:пухче, до някъде. все пак ако се следва тази логика, с детоксикации прочие би следвало да не си безсмъртен, но поне до 150 да изкараш. :roll:

Хм, има логика да ! :) Безсмъртието идва с малко повече спанак :)

20 Окт 2015, 16:41

Все си мисля, че по-скоро е въпрос на късмет и на генетика, отколкото на това, какво сме яли и какво не - дали менюто ни е било вегетарианско или не.. :( Въпрос на късмет.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3