Тук е мястото за въпроси, касаещи лечение, профилактика, както и медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Склонни ли сте да вярвате, че бръчките ни могат да издадат здравословни проблеми?

24 Юли 2017, 13:56

Мисля, че бръчките, ако са свързани с някакви спазми или нещо подобни, да. Но иначе всичко са гримаси. По-скоро някакви образувания на пъпки вопределени области биха ми обрънали внимание, но бръчките - не.

Re: Склонни ли сте да вярвате, че бръчките ни могат да издадат здравословни проблеми?

24 Юли 2017, 17:12

Естествено, че всеки сам решава, на сила хубост не става.
Обаче в повечето случаи жените започваме да обръщаме внимание на външният си вид, когато примерно са ни изневерили или са ни изоставили.
Не ги оправдавам мъжете, но кой не харесва красивото. Да красотата е относително понятие, но все пак има някакви стандарти.

25 Юли 2017, 11:35

Няма стандарти в нищо, но това е друг въпрос. Всеки си решава. Млади момичета да се подлагат на козметични процедури, вместо да се грижаат за кожата си с правилната храна и с малко козметика, ами да ходят да си правят някакви процедури със сложни имена довежда до мисълта за нещо сбъркано. Грижата при дерматолог и прпоцедурите трябва да започне поне след 35-тата годишнина, когато кожата започва да се състарява. Не е нормално на 22-24 години да ходят момичетата на дерматолог, за да си запълват бръчки?!!

27 Юли 2017, 16:05

Така е, ама то на тези години какви бръчки има за запълване...
Друг е въпроса обаче с акнето, при него няма възраст и много млади хора ходят на различни процедури за да го лекуват или да заличат белезите от акне.

27 Юли 2017, 16:08

Оф,акнето да ви кажа по-злее и от бръчките!!! Бих предпочела бръчки пред пъпчасало лице. Добре, че винаги кожата мие била много чиста..

01 Авг 2017, 20:29

Късметлийка си пчела наистина. При акнето причините може да са какви ли не и борбата не е лесна, а е ужасно грозно. А най-лошото е когато човек предприеме самолечение. Дерматолозите това им е работата и може да ни спестят много главоболия и пари на вятъра.

02 Авг 2017, 10:16

Глупости са това за мен, бръчките не са свързани със здравето на различните органи, а с жестовете и мимиките, които имаме.

09 Авг 2017, 21:48

Е все пак няма да спираме да се усмихваме, само за да предотвратим появата на бръчки нали? :grin: Чувала съм и за такива жени, които гледат да ограничават мимиките си, за да не се застаряват. Според емоциите са хубаво нещо и трябва да ги изразяваме. Ключът към младоликия вид на кожата е хранене, процедури, козметика, а не живот като мумия. :lol:

01 Сеп 2017, 10:28

nefertiti написа:Е все пак няма да спираме да се усмихваме, само за да предотвратим появата на бръчки нали? :grin: Чувала съм и за такива жени, които гледат да ограничават мимиките си, за да не се застаряват. Според емоциите са хубаво нещо и трябва да ги изразяваме. Ключът към младоликия вид на кожата е хранене, процедури, козметика, а не живот като мумия. :lol:

За такива и аз съм чувала. Бях чела за една жена, която не позволява на дъщеря си да се усмихва, за да няма бръчки. Ненормална история!

01 Сеп 2018, 08:45

Това и аз съм го чела! А момиченцето беше толкова красиво, усмихнато сигурно още повече!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4