Склонни ли сте да вярвате, че бръчките ни могат да издадат здравословни проблеми?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Склонни ли сте да вярвате, че бръчките ни могат да издадат здравословни проблеми?

Мнениеот Mon_ton » 24 Юли 2017, 13:56

Мисля, че бръчките, ако са свързани с някакви спазми или нещо подобни, да. Но иначе всичко са гримаси. По-скоро някакви образувания на пъпки вопределени области биха ми обрънали внимание, но бръчките - не.
Аватар
Mon_ton

Re: Склонни ли сте да вярвате, че бръчките ни могат да издадат здравословни проблеми?

Мнениеот Gorica23 » 24 Юли 2017, 17:12

Естествено, че всеки сам решава, на сила хубост не става.
Обаче в повечето случаи жените започваме да обръщаме внимание на външният си вид, когато примерно са ни изневерили или са ни изоставили.
Не ги оправдавам мъжете, но кой не харесва красивото. Да красотата е относително понятие, но все пак има някакви стандарти.
Gorica23

Мнениеот Ваня Стойчева » 25 Юли 2017, 11:35

Няма стандарти в нищо, но това е друг въпрос. Всеки си решава. Млади момичета да се подлагат на козметични процедури, вместо да се грижаат за кожата си с правилната храна и с малко козметика, ами да ходят да си правят някакви процедури със сложни имена довежда до мисълта за нещо сбъркано. Грижата при дерматолог и прпоцедурите трябва да започне поне след 35-тата годишнина, когато кожата започва да се състарява. Не е нормално на 22-24 години да ходят момичетата на дерматолог, за да си запълват бръчки?!!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот nefertiti » 27 Юли 2017, 16:05

Така е, ама то на тези години какви бръчки има за запълване...
Друг е въпроса обаче с акнето, при него няма възраст и много млади хора ходят на различни процедури за да го лекуват или да заличат белезите от акне.
nefertiti

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Юли 2017, 16:08

Оф,акнето да ви кажа по-злее и от бръчките!!! Бих предпочела бръчки пред пъпчасало лице. Добре, че винаги кожата мие била много чиста..
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот nefertiti » 01 Авг 2017, 20:29

Късметлийка си пчела наистина. При акнето причините може да са какви ли не и борбата не е лесна, а е ужасно грозно. А най-лошото е когато човек предприеме самолечение. Дерматолозите това им е работата и може да ни спестят много главоболия и пари на вятъра.
nefertiti

Мнениеот Mon_ton » 02 Авг 2017, 10:16

Глупости са това за мен, бръчките не са свързани със здравето на различните органи, а с жестовете и мимиките, които имаме.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот nefertiti » 09 Авг 2017, 21:48

Е все пак няма да спираме да се усмихваме, само за да предотвратим появата на бръчки нали? :grin: Чувала съм и за такива жени, които гледат да ограничават мимиките си, за да не се застаряват. Според емоциите са хубаво нещо и трябва да ги изразяваме. Ключът към младоликия вид на кожата е хранене, процедури, козметика, а не живот като мумия. :lol:
nefertiti

Мнениеот kalina_216 » 01 Сеп 2017, 10:28

nefertiti написа:Е все пак няма да спираме да се усмихваме, само за да предотвратим появата на бръчки нали? :grin: Чувала съм и за такива жени, които гледат да ограничават мимиките си, за да не се застаряват. Според емоциите са хубаво нещо и трябва да ги изразяваме. Ключът към младоликия вид на кожата е хранене, процедури, козметика, а не живот като мумия. :lol:

За такива и аз съм чувала. Бях чела за една жена, която не позволява на дъщеря си да се усмихва, за да няма бръчки. Ненормална история!
Аватар
kalina_216

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Сеп 2018, 08:45

Това и аз съм го чела! А момиченцето беше толкова красиво, усмихнато сигурно още повече!
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми