Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
30 Апр 2015, 13:36
Но все пак е добре всеки да има индивидуални порции, а не всички да бъркат от една голяма салата, така има риск салатата да е малко за 4-ма човека да речем и да се окаже, че наблягате на основното и хляба, вместо на салатата, както е по-логично.
30 Апр 2015, 15:07
Malina написа:Но все пак е добре всеки да има индивидуални порции, а не всички да бъркат от една голяма салата, така има риск салатата да е малко за 4-ма човека да речем и да се окаже, че наблягате на основното и хляба, вместо на салатата, както е по-логично.
Наистина е по-добре всеки да си знае какво има за изяждане
04 Май 2015, 09:33
А практиката тенджерата да се слага на масата и всеки да си сипва по 10 пъти как я намирате?

При родителите на съпруга ми е така, носи се тенджерата/тавата, чиниите и всеки си слага колкото иска. Има си своите удобства, но като е пред очите ми голямо ядене изяждам..
04 Май 2015, 10:17
Pipilota написа:А практиката тенджерата да се слага на масата и всеки да си сипва по 10 пъти как я намирате?

При родителите на съпруга ми е така, носи се тенджерата/тавата, чиниите и всеки си слага колкото иска. Има си своите удобства, но като е пред очите ми голямо ядене изяждам..

Сядай с гръб към масата
04 Май 2015, 16:37
Pipilota написа:А практиката тенджерата да се слага на масата и всеки да си сипва по 10 пъти как я намирате?

О това ми е много гадно, не обичам такова трупане по масата а и така наистина си викаш ще си сипя още малко, още малко и накрая..
05 Май 2015, 10:46
Bass написа:Pipilota написа:А практиката тенджерата да се слага на масата и всеки да си сипва по 10 пъти как я намирате?

Сядай с гръб към масата

За това не съм се сетила, но ако знаеш как мразя някой да яде с чиния в ръце, откачам направо!
03 Юни 2015, 13:12
За да се регулира пряждането, освен точно определените порции в правилна порционна чиния, там трябва да включилите и хляба, ако ще има такъв. И задължително спирайте да ядете преди да сте се нахранили, ако не искате да ви е тежко след това.
05 Юни 2015, 10:32
Миа з си пълня до горе чинията и изяждам като пич, ако видя една празна чинийка то със сигурност ще си сипя поне 5 пъти, че да се наям, а като я видя препълнена и си викам гледай колко много за ядене има.
08 Юни 2015, 16:18
От както стоя у нас по цял ден само се чудя какво да изям и ето - качила към 2кг за 1 месец, сега ще има да се чудя как да ги сваля, а и отгоре на всичкото не ми спори изобщо отслабването.
08 Юни 2015, 21:04
Anka написа:От както стоя у нас по цял ден само се чудя какво да изям и ето - качила към 2кг за 1 месец, сега ще има да се чудя как да ги сваля, а и отгоре на всичкото не ми спори изобщо отслабването.
Защото трябва да има хапване по между другото, нали? Докато у нас не се ядат такива неща - ям само когато трябва да се яде без никакви излишни глезотии