21 Окт 2014, 13:26
21 Окт 2014, 13:36
27 Ное 2014, 17:43
04 Дек 2014, 16:49
16 Яну 2015, 12:31
16 Яну 2015, 12:35
Rali_hr написа:Аз го оставям от предната вечер в чиния в хладилника.
16 Яну 2015, 14:22
21 Юли 2015, 14:07
07 Дек 2015, 12:06
Burborino написа:Rali_hr написа:Аз го оставям от предната вечер в чиния в хладилника. ;)
И аз така. Чувала съм, че шоковото размразяване във вода и т.н. не е много хубаво.
07 Дек 2015, 13:42
M.Tasheva написа:Аз го оставям за една нощ накиснато в студена вода, а е нея малко оцет, така месото става крехкичко, а до сега месо от супермаркет не ми се е случвало да мирише. А по-специално това месо, което си купил ти не зная дали е с кост или без, но можеш да си го нарежеш на стекчета и да го пъхнеш във фурната, става бързо и вкусно