Snejna написа:M.Tasheva написа:Аз го оставям за една нощ накиснато в студена вода, а е нея малко оцет, така месото става крехкичко, а до сега месо от супермаркет не ми се е случвало да мирише. А по-специално това месо, което си купил ти не зная дали е с кост или без, но можеш да си го нарежеш на стекчета и да го пъхнеш във фурната, става бързо и вкусно
Интересно, че не си попадала на гадно месо от супермаркетите, там обикновено е някакво ужасно. Предпочитам от месарски магазин да си вземам!
Lisica написа:То по принцип може и изобщо да не се яде месо и е още по-безсолно.![]()
А за месото, имам позната, която направо го слага да се вари, изхвърля водата когато се размрази и продължава готвенето с нова вода или пече, не мисля, че е особено правилно, но когато няма време човек, това е положението.
Kaya написа:И аз гледам все да го сложа в хладилника, но ако дойдат неочаквани гости или изведнъж се наложи и аз карам шоково, но се случва многоо много рядко. Иначе вечер слагам в хладилника и на другия ден готвя. :)
Slavena написа:В повечето случаи го ваяд от фризера и го слагам в тенджерата, нямам навик да готвя, и го правя, само ако идва някой. Иначе ако сме сами с малкия купувам салам и кренвирши с лютеница и това ядем.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта