19 Сеп 2015, 09:32
19 Сеп 2015, 10:02
fawla написа:Пробвах веднъж с царевично брашно и не ми се получи, някой пробвал ли е? Не знам що не стана, явно не е толкова абсорбиращо..
19 Сеп 2015, 10:19
06 Окт 2015, 15:19
20 Яну 2016, 17:11
Pipilota написа:Да и аз имам гладко брашно, имам и качамак двете са коренно арзлични. :)
23 Фев 2016, 15:26
22 Мар 2016, 14:27
analizatorka написа:Като правя сосове винаги ми стават на бучки, никога с гладка текстураАма пак са вкусни!
23 Мар 2016, 12:08
29 Сеп 2016, 14:24
irka написа:Много ми е неприятно, когато в манджата или соса има бучки от брашно. Затова във вода или доматен сок разтварям брашното и го изливам където трябва.
29 Сеп 2016, 15:29
marsu написа:irka написа:Много ми е неприятно, когато в манджата или соса има бучки от брашно. Затова във вода или доматен сок разтварям брашното и го изливам където трябва.
Е то ако манджата ти ври силно пак брашното си става на бучки.. :) Има си техники, които спазвам аз, слагам малко брашно в по-голям съд и от там преливам, за да стане еднаква консистенциця и да се сготви, преди да се пресече. :)