Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Промяната в ежедневните ни навици може да стопи килограми?

30 Окт 2014, 15:25

Четох нещо, върху което се мислих много :? Какви според вас може да са тези малки ежедневни навици, които да ни позволят да свалим макар и малко килограми :?

От известно време се опитвам да променя част от храненето си горе-долу изглежда така
healthy_weight_loss.jpg
healthy_weight_loss.jpg (15.53 KiB) Прегледано 681 пъти
хрупам моркови и зеле и сутрин скачам на кантара :D
Не зная какви други хитрости да си измисля, така че да се залъжа или какви други навици да променя, така че да стопя килограми :?

Тъй като живея на последен етаж не е много офертно да се качвам по стълбите, пробвала съм, но когато съм с покупки, направо торбичките ми се късат докато стигна до горе :D
Какви малки хитрини сте измислили, за да стопите килограмите само с промяна на ежедневните навици :?

Re: Промяната в ежедневните ни навици може да стопи килограми?

30 Окт 2014, 15:32

Аз мисля, че това е най-сложното в случая да промениш ежедневните си навици, всичко започва от малкото, според мен хората прекарват прекалено дълго време в говорене по телефона, само ако в тези случаи се правят някакви съвсем леки упражнения, смятам че би имало ефект :idea: :idea:

03 Ное 2014, 12:57

Наистина много зависи от това колко килограми искаме да свалим, но за едно леко вталяване, съвсем здравословно - 2 или 3 килограма, просто заменям едно от храненията, в моя случай вечерята със сурови зеленчуци, сега, например съм на моркови и понеже имам проблеми с очите комбинирам морковите с магданоз и зехтин като салата :idea:

01 Дек 2014, 12:11

Може, разбира се, ако навикът ни е да ядем за закуска баница, за обед обилно меню и за вечеря - двойно на обяда, със сигурност ако променим нещо ще се отрази на организма ни :)

30 Дек 2014, 12:15

Много ясно, все пак дебелеем от навиците си. Малко трябва за да се справимс килограмите, но много упоритост и постоянство!

30 Дек 2014, 12:49

След като родих бяха качила 30кг. и започнах диета - вместо бял хляб си правих сама черен с ядки, лимец, семена. Започнах да ям месото със салата, вместо с картофи или ориз, сладко по принцип не обичам. За няколко месеца си върнах старата фигура и сега вече се стремя да спазвам този режим, като си позволявам и волности де. :mrgreen:

12 Фев 2015, 15:04

Такива мързеливи начини за отслабване са ми много готини, защото са ефикасни и не натоварват, само малко да сме стриктни трябва ;)

12 Фев 2015, 15:39

Аз пък не мисля, че е чак пък толкова лесно и просто, ама хайде, все е някакво добро начало.

12 Фев 2015, 16:44

Да, не е толкова трудно, ако се научим да се храним разделно, няма да е невъзможно да отслабнем :)

12 Фев 2015, 17:46

Snejna написа:Такива мързеливи начини за отслабване са ми много готини, защото са ефикасни и не натоварват, само малко да сме стриктни трябва ;)

Именно най-трудното е човек да промени навиците си и начина си на живот, но с упорство и разбиране и от страна на хората около теб е постижимо :idea: ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2