07 Юли 2015, 13:38
Elica написа:Аз се пробвах да направя, но много ми се разпадаше, дали проблемът е, че не изчаках да истине, както при картофените кюфтета правя?
07 Юли 2015, 14:02
07 Юли 2015, 14:41
14 Ное 2015, 17:48
miron написа:Какви подправки слагате към нахута?
15 Ное 2015, 20:25
BeenieGal написа:miron написа:Какви подправки слагате към нахута?
Досега съм опитвала само с чесън и лимонов сок, но мисля, че като на лещата... каквото и да й сложиш ще й отива... но бих опитала с джоджан, чубрица, босилек, нооо не в една и съща манджа хахах
25 Ное 2015, 17:37
25 Ное 2015, 17:58
Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
02 Дек 2015, 16:48
От къде може да се купи?Bambaa написа:Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
Ти да не си луд, при положение, че продават готови, а и толкова цапуркане, пържене и бла бла за няколко кюфтенца...
02 Дек 2015, 17:57
Kremiliya написа:От къде може да се купи?Bambaa написа:Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
Ти да не си луд, при положение, че продават готови, а и толкова цапуркане, пържене и бла бла за няколко кюфтенца...
02 Дек 2015, 17:59