Elica написа:Аз се пробвах да направя, но много ми се разпадаше, дали проблемът е, че не изчаках да истине, както при картофените кюфтета правя?
Възможно е това да е бил проблемът или самото "кайма" да е била много влажна

Elica написа:Аз се пробвах да направя, но много ми се разпадаше, дали проблемът е, че не изчаках да истине, както при картофените кюфтета правя?
miron написа:Какви подправки слагате към нахута?
BeenieGal написа:miron написа:Какви подправки слагате към нахута?
Досега съм опитвала само с чесън и лимонов сок, но мисля, че като на лещата... каквото и да й сложиш ще й отива... но бих опитала с джоджан, чубрица, босилек, нооо не в една и съща манджа хахах
Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
От къде може да се купи?Bambaa написа:Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
Ти да не си луд, при положение, че продават готови, а и толкова цапуркане, пържене и бла бла за няколко кюфтенца...
Kremiliya написа:От къде може да се купи?Bambaa написа:Andrey написа:Айде някой да вземе да каже как се прави домашен фалафел, че ми се иска да опитам :)
Ти да не си луд, при положение, че продават готови, а и толкова цапуркане, пържене и бла бла за няколко кюфтенца...
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта